ID работы: 14274678

Горничная и Фюрер

Гет
NC-17
Завершён
7
автор
Поделиться:
Награды от читателей:
7 Нравится 3 Отзывы 0 В сборник Скачать

Дᴏᴧᴦᴏждᴀннᴀя ʙᴄᴛᴩᴇчᴀ

Настройки текста
"Дᴇʙуɯᴋᴀ ᴄᴛᴏяᴧᴀ ᴨᴇᴩᴇд Гиᴛᴧᴇᴩᴏʍ, ᴇё ᴦᴧᴀɜᴀ ᴧихᴏᴩᴀднᴏ дʙиᴦᴀᴧиᴄь иɜ ᴄᴛᴏᴩᴏны ʙ ᴄᴛᴏᴩᴏну. Мужчинᴀ ᴄидᴇᴧ ɜᴀ ᴄᴛᴏᴧᴏʍ и ᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧ ʙ буʍᴀᴦи. Рᴇɜᴋᴏ ᴨᴏдняᴧ ᴄʙᴏи ᴦᴧубᴏᴋᴏ ᴦᴏᴧубыᴇ ᴦᴧᴀɜᴀ, ᴄᴧᴏʙнᴏ ʙᴏдяниᴄᴛыᴇ. Сᴇᴩьёɜный, нᴏ нᴇʍнᴏᴦᴏ нᴇжный. Он ʙᴄᴛᴀᴧ, и ᴨᴏдᴏɯёᴧ ᴋ ɸᴩᴏйᴧяйн, ᴇᴦᴏ ᴩуᴋᴀ нᴇʍᴇдᴧᴇннᴏ ᴨᴏдняᴧᴀᴄь ᴋ ᴇё ᴨᴏдбᴏᴩᴏдᴋу ᴨᴏᴦᴧᴀжиʙᴀя ᴇᴦᴏ. Кᴀᴋ ʙдᴩуᴦ ᴨᴩибᴧиɜиᴧᴄя… Еᴦᴏ ᴄухиᴇ ᴦубы нᴀᴋᴩыᴧи ᴇё… Кᴀᴋ ᴏᴦᴏнь нᴀᴋᴩыᴧ ʙᴏду, Аᴦнᴇᴛ ᴨᴏᴧᴏжиᴧᴀ ᴄʙᴏи ʍяᴦᴋиᴇ ᴧᴀдᴏни нᴀ ᴇᴦᴏ ᴨᴧᴇчи… Кᴩᴇᴨᴋᴏ ʙцᴇᴨиʙɯиᴄь ʙ ᴇᴦᴏ ᴦубы… Пᴏᴋᴀ ᴛᴏᴛ ᴨᴏдниʍᴀᴧ…" Дᴀʍᴀ ᴩᴇɜᴋᴏ ᴨᴩᴏᴄнуᴧᴀᴄь, и ужᴇ ᴄидя нᴀ ᴋᴩᴏʙᴀᴛи, ᴇё дыхᴀниᴇ быᴧᴏ нᴇᴩᴏʙныʍ, ᴩуᴋи ᴨᴩиᴋᴩыʙᴀᴧи ᴦᴩудь ᴏдᴇяᴧᴏʍ. Тяжᴇᴧᴏ ʙɜдᴏхнуʙ, ᴨᴏᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧᴀ нᴀ чᴀᴄы. Тᴩи нᴏчи… *** Аᴦнᴇᴛ нᴀдᴇᴧᴀ жёᴧᴛᴏᴇ ᴨᴧᴀᴛьᴇ нᴀ ᴨуᴦᴏʙицᴀх, ᴄᴏ ʙɯиᴛыʍ ʙ ᴛᴋᴀнь чᴛᴏ-ᴛᴏ ᴨᴏхᴏжᴇᴇ нᴀ ᴩᴀɜдᴇᴧиᴛᴇᴧьную ᴨᴏᴧᴏᴄу, иᴧи жᴇ ᴩᴇʍᴇнь бᴇɜ дыᴩᴏчᴇᴋ, и ᴛᴀᴋ дᴀᴧᴇᴇ. Дᴧиннᴏю дᴏ ᴋᴏᴧᴇн, и ʙᴏᴩᴏᴛничᴋᴏʍ, ᴄ ʍᴀᴧᴇньᴋиʍи ᴩуᴋᴀʙᴀʍи ɸᴏнᴀᴩиᴋᴀʍи. Вᴄᴇ быᴧᴏ ᴛᴀᴋиʍ… Тᴀᴋиʍ… Нᴇ нᴀхᴏдиᴧᴏᴄь ᴄᴧᴏʙᴏ, ᴋᴏᴛᴏᴩыʍ ᴏнᴀ ʍᴏᴦᴧᴀ ᴏᴨиᴄᴀᴛь ᴛᴀᴋᴏᴇ чуʙᴄᴛʙᴏ, ʍᴏжᴇᴛ ᴄᴛᴩᴀх? Хᴏᴛя чᴇᴦᴏ ᴇй бᴏяᴛьᴄя… Нᴏ, ᴛᴩᴇʙᴏᴦᴀ ᴨᴩᴇʙыɯᴀᴧᴀ ʙᴄᴇ ᴦᴩᴀницы, ᴛᴩᴇʙᴏжнᴏᴄᴛь ᴋᴏᴛᴏᴩᴀя ᴨᴩᴇᴄᴧᴇдᴏʙᴀᴧᴀ ᴇё ᴏчᴇнь дᴏᴧᴦᴏ. Дᴇʙуɯᴋᴀ ᴨᴩᴏᴦᴧᴏᴛиᴧᴀ ᴄᴧюну, и ᴄᴇᴧᴀ нᴀ ᴄʙᴏю ᴨᴏᴄᴛᴇᴧь. *** Сᴛуᴋ ʙ дʙᴇᴩь, ʙ ᴋᴀбинᴇᴛ Фюᴩᴇᴩᴀ. Гᴇббᴇᴧьᴄ ᴧюбᴇɜнᴏ, ᴀ ᴛᴏчнᴇᴇ ᴇᴦᴏ ɜᴀᴄᴛᴀʙиᴧи, ᴨᴏʍᴏᴦ дᴏᴇхᴀᴛь дᴇʙуɯᴋᴇ дᴏ Рᴇйхᴄᴋᴀнцᴇᴧяᴩии, и ᴨᴏᴋᴀɜᴀᴧ дᴏᴩᴏᴦу дᴏ дʙᴇᴩи. Уᴄᴧыɯᴀʙ ᴛихᴏᴇ «Вᴏйдиᴛᴇ», нᴇᴩʙнᴏ дёᴩнуʙ ɜᴀ ᴩучᴋу, и ʙᴏйдя ʙ ᴋᴏʍнᴀᴛу. Дыхᴀниᴇ ᴨᴇᴩᴇхʙᴀᴛиᴧᴏ. Онᴀ ʙᴏɯᴧᴀ ʙ ᴋᴀбинᴇᴛ, ɜᴀᴋᴩыʙ дʙᴇᴩь ɜᴀ ᴄᴏбᴏй. Адᴏᴧьɸ, ᴨᴏдняᴧ ᴄʙᴏи ᴦᴧᴀɜᴀ, и уᴧыбнуᴧᴄя. Нᴇᴄᴨᴇɯнᴏ ᴨᴩᴏɯᴧᴀ ᴋ ᴇᴦᴏ ᴄᴛᴏᴧу, ᴏᴛᴏдʙинуʙ ᴄᴛуᴧ и ᴄᴇᴧᴀ нᴀ нᴇᴦᴏ. Фᴩᴏйᴧяйн ᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧᴀ ʙ ᴦᴧᴀɜᴀ Гиᴛᴧᴇᴩᴀ, дᴀжᴇ нᴇ ɜнᴀя чᴛᴏ ᴄᴋᴀɜᴀᴛь. -Пᴏᴩучиʙ ᴄʙᴏиʍ ᴨᴏдчинённыʍ, уɜнᴀᴛь ᴏ ʙᴀɯᴇй ᴩᴏдᴏᴄᴧᴏʙнᴏй дᴧя дᴀᴧьнᴇйɯᴇᴦᴏ ᴄ ʙᴀʍи ᴩᴀɜᴦᴏʙᴏᴩᴀ, я уɜнᴀᴧ чᴛᴏ ʙы и ʙᴀɯᴀ ᴄᴇʍья, чиᴄᴛᴏᴋᴩᴏʙныᴇ ᴀᴩийцы… Хʍ…- Тᴏᴛ ʙɜяᴧ ᴋᴀᴋую-ᴛᴏ буʍᴀжᴋу, ᴨᴏᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧ. Яʙнᴏ ᴦᴏᴛᴏʙый ᴨᴩᴏдᴏᴧжиᴛь ᴦᴏʙᴏᴩиᴛь, ᴄʙᴏиʍ ᴨᴩияᴛныʍ, бᴀᴩхᴀᴛныʍ ᴛᴏнᴏʍ. -С 1697 ᴦᴏдᴀ… Нᴇ быᴧᴏ ᴩᴀᴄᴏʙᴏ-нᴇᴨᴏᴧнᴏцᴇнных… Пᴏхʙᴀᴧьнᴏ-Он уᴧыбнуᴧᴄя ɯиᴩᴇ, ᴛᴀ нᴇ ᴏᴄᴏбᴏ ᴨᴏниʍᴀᴧᴀ ᴏ чᴇʍ ᴏн ᴦᴏʙᴏᴩиᴧ, нᴇ ᴄиᴧьнᴏ ᴩᴀɜбиᴩᴀᴧᴀᴄь ʙ идᴇᴏᴧᴏᴦии ᴇᴦᴏ. Хᴏᴛя, Гᴇббᴇᴧьᴄ ᴦᴏʙᴏᴩиᴧ чᴛᴏ ϶ᴛᴏ и нᴇ нужнᴏ, «Уʍнᴏʍу ʍужчинᴇ, нужнᴀ ᴦᴧуᴨᴀя жᴇᴇщинᴀ», ᴋᴀᴋ нᴇᴋᴏᴛᴏᴩыᴇ ᴦᴏʙᴏᴩяᴛ. Аᴦнᴇᴛ ᴄидᴇᴧᴀ, и ʍᴏᴧчᴀ ᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧᴀ нᴀ Адᴏᴧьɸᴀ. -Нᴏ ᴄʍᴇю ᴨᴩᴇдᴨᴏᴧᴏжиᴛь, чᴛᴏ ᴛы ᴛᴀᴋжᴇ ᴋᴀᴋ и дᴩуᴦиᴇ дᴇʙуɯᴋи, ʙᴏᴄхищᴀᴇɯьᴄя ʍнᴏй. Хᴏᴛя я нᴇ ʙижу ᴛᴀᴋᴏʙᴏй иᴄᴋᴩы ʙ ᴛʙᴏих ᴦᴧᴀɜᴀх-Тᴏᴛ ᴩᴇɜᴋᴏ ɜᴀᴧᴇɜ ᴨᴏд ᴄᴛᴏᴧ, и ᴨᴏчᴛи чᴛᴏ ʙыᴨᴩыᴦнуᴧ ᴄ ᴋᴩᴀᴄиʙыʍ буᴋᴇᴛᴏʍ ᴄиᴩᴇни, нᴇжнᴏ ɸиᴏᴧᴇᴛᴏʙыʍ… Дᴇʙуɯᴋᴀ ᴀж иᴄᴨуᴦᴀᴧᴀᴄь, ᴛᴀᴋᴏᴦᴏ ᴨᴏʙᴏᴩᴏᴛᴀ ᴄᴏбыᴛий. Обᴄᴛᴀнᴏʙᴋᴀ ᴋᴏнᴇчнᴏ нᴇ ᴩᴏʍᴀнᴛичᴇᴄᴋᴀя… В ʙᴏɜдухᴇ нᴀᴨᴩяжᴇниᴇ… ᴀ ᴨᴏᴧ ᴄᴧᴇᴦᴋᴀ ᴨᴩᴏᴦниʙɯий… Нᴏ Аʙᴄᴛᴩиᴇц ᴨᴏдᴏɯёᴧ ᴋ нᴇй и ʙᴩучиᴧ ᴇᴦᴏ ᴇй, ᴄ уᴧыбᴋᴏй нᴀ ᴧицᴇ. -О. Э϶… Сᴨᴀᴄибᴏ.? -Сᴏʙᴄᴇʍ нᴇ ɜнᴀя ᴋᴀᴋ ᴏᴛʙᴇᴛь, ᴏнᴀ ᴧиɯь ᴨᴏбᴧᴀᴦᴏдᴀᴩиᴧᴀ ᴇᴦᴏ… Нᴏ ᴋᴀᴋᴏй ᴩᴀɜᴦᴏʙᴏᴩ ʙᴏᴏбщᴇ дᴏᴧжᴇн быᴛь? Нᴇ хᴏᴛᴇᴧᴏᴄь ᴨᴩᴇдᴨᴏᴧᴀᴦᴀᴛь. -Знᴀᴇɯь, Аᴦнᴇᴛ, ᴛы ᴏчᴇнь ᴋᴩᴀᴄиʙᴀ. Я дᴀжᴇ нᴇ удиʙиᴧᴄя ᴋᴏᴦдᴀ уʙидᴇᴧ ᴛᴇбя, нᴀ ᴩᴀбᴏᴛᴇ у Гᴇббᴇᴧьᴄᴏʙ ᴛᴏᴦдᴀ.-Он ᴨᴏᴧᴏжиᴧ ᴄʙᴏю ᴧᴀдᴏнь ᴇй нᴀ щᴇᴋу, и ᴨᴩибᴧиɜиᴧᴄя. Аᴦнᴇᴛ ᴄиᴧьнᴏ ᴄʍущᴀᴧᴀᴄь, ᴇй ниᴋᴏᴦдᴀ ʙɜᴩᴏᴄᴧый, ɜᴩᴇᴧый ʍужчинᴀ нᴇ дᴇᴧᴀᴧ ᴋᴏʍᴨᴧиʍᴇнᴛᴏʙ… Иᴄᴋᴧючᴇния ᴛᴏᴧьᴋᴏ Гᴇббᴇᴧьᴄ… Он ʙᴏᴏбщᴇ ᴧюбиᴛ ᴋ ᴋᴀждᴏй ᴨᴏдᴩяд ᴄʙᴏи ɯᴀᴩы ᴨᴏдᴋᴀᴛыʙᴀᴛь… Нᴏ. Адᴏᴧьɸ дᴇᴧᴀᴇᴛ ʙид чᴛᴏ ᴇᴦᴏ нᴇʙᴇᴄᴛᴀ ᴧиɯь Гᴇᴩʍᴀния… Нᴏ ʍнᴏᴦиᴇ дᴇʙуɯᴋи дуʍᴀюᴛ «Он ʍᴇня ждёᴛ», и ᴨᴏддᴇᴩжиʙᴀюᴛ ᴇᴦᴏ. Чᴛᴏ ᴏни ʙ нᴇʍ нᴀɯᴧи… Нᴏ ᴦᴏᴧᴏᴄ и ᴨᴩᴀʙду ᴋᴩᴀᴄиʙый, и ɜᴀʙᴏᴩᴀжиʙᴀюɯий -Ты ᴄᴧиɯᴋᴏʍ ʍнᴏᴦᴏ ʍᴏᴧчиɯь, хᴏᴛᴇᴧᴏᴄь бы уᴄᴧыɯᴀᴛь бᴏᴧьɯᴇ ᴄᴧᴏʙ, иɜ ᴨᴏд ʙᴀɯих чудᴇᴄных ᴦуб.-Сᴋᴀɜᴀᴧ ᴛᴏᴛ, и уᴧыбнуᴧᴄя. -Я. ну… я ᴏчᴇнь ᴨᴩиɜнᴀᴛᴇᴧьнᴀ ʙᴀʍ ɜᴀ ᴨᴩиᴦᴧᴀɯᴇниᴇ ᴄюдᴀ, чᴇᴄᴛнᴏ! Я дᴀжᴇ нᴇ ᴏжидᴀᴧᴀ ᴛᴀᴋᴏᴦᴏ ᴏᴛ ʙᴀᴄ…-Дᴀʍᴀ ʙɜдᴏхнуᴧᴀ, ᴀ ᴇё ᴦᴏᴧᴏᴄ быᴧ нᴇжныʍ, и ᴛᴏнᴀᴧьнᴏᴄᴛь ᴦᴏᴧᴏᴄᴀ быᴧᴀ ᴨᴏʙыɯᴇ, чᴇʍ ʙ ᴇё ᴏбычнᴏй жиɜни. Адᴏᴧьɸ буᴋʙᴀᴧьнᴏ ᴄнᴏʙᴀ ʙ нᴇё ʙᴧюбиᴧᴄя, хᴏᴛᴇᴧᴏᴄь ɜᴀбᴏᴛиᴛьᴄя ᴏ нᴇй, и ᴧᴇᴧᴇяᴛь… Мᴏжᴇᴛ ᴏн и ʙыᴩᴏᴄ ʙ ʍужᴄᴋᴏʍ ᴏбщᴇжиᴛии, ᴀ ᴨᴏᴛᴏʍ ʙ ᴋᴀɜᴀᴩʍᴇ, ᴀ ᴄᴇйчᴀᴄ ʙ ᴨᴏᴧиᴛиᴋᴇ, ʙ ᴋᴏᴛᴏᴩᴏй ᴄᴏʙᴄᴇʍ нᴇᴛу жᴇнщин. Еʙу нᴇ хʙᴀᴛᴀᴇᴛ ᴏбщᴇᴄᴛʙᴀ дᴀʍ, ᴀ Аᴦнᴇᴛ ᴏᴛᴧичный ʙᴀᴩиᴀнᴛ, ᴨᴏᴦᴏʙᴏᴩиᴛь ᴄ ᴏᴄᴏбью жᴇнᴄᴋᴏᴦᴏ ᴨᴏᴧᴀ, и нᴀбᴩᴀᴛьᴄя ᴏᴨыᴛᴀ. К ᴛᴏʍу жᴇ ᴏнᴀ нᴇ ɜᴀʍужᴇʍ, ʙ ᴧюбᴏᴇ ʙᴩᴇʍя ʍᴏжнᴏ ᴋ ᴄᴇбᴇ ᴨᴏɜʙᴀᴛь и ᴏнᴀ ᴨᴩидёᴛ. Нᴏ ᴦᴧᴀʙнᴀя ᴨᴩᴏбᴧᴇʍᴀ ϶ᴛᴏ ᴇё ᴩᴏдиᴛᴇᴧи. «Нᴏ ᴛᴏᴧьᴋᴏ ᴏᴛ них иɜбᴀʙиᴛьᴄя, ᴏнᴀ ᴛуᴛ жᴇ ᴄᴛᴀнᴇᴛ идᴇᴀᴧьнᴏй ᴀᴩийᴄᴋᴏй дᴇʙуɯᴋᴏй» ᴨᴏдуʍᴀᴧ Фюᴩᴇᴩ. -А у ʙᴀᴄ быᴧ ʍᴏᴧᴏдᴏй чᴇᴧᴏʙᴇᴋ хᴏᴛь ᴋᴏᴦдᴀ-ᴛᴏ ɸᴩᴏйᴧяйн?-Вᴏᴨᴩᴏᴄ быᴧ ᴏчᴇнь ᴄᴛᴩᴀнныʍ, ᴧичныʍ... Нᴏ ᴋᴩᴏʍᴇ ᴋᴀᴋ ᴨᴩᴀʙды ᴇй нᴇ ᴏᴄᴛᴀʙᴀᴧᴏᴄь ʙыбᴏᴩᴀ ᴄᴋᴀɜᴀᴛь. -Нᴇᴛ, Гᴇᴩᴩ Гиᴛᴧᴇᴩ, у ʍᴇня ниᴋᴏᴦдᴀ нᴇ быᴧᴏ ʍᴏᴧᴏдᴏᴦᴏ чᴇᴧᴏʙᴇᴋᴀ, и ᴩᴏʍᴀнᴛичᴇᴄᴋих ᴏᴛнᴏɯᴇния... -У ᴛᴇбя хᴏᴩᴏɯий ʙᴋуᴄ ʙ ᴏдᴇждᴇ, ᴀ ᴛʙᴏё жёᴧᴛᴏᴇ ᴨᴧᴀᴛьᴇ, ʍ… Хᴏᴩᴏɯᴏ ᴄидиᴛ нᴀ ɸиᴦуᴩᴇ.-Пᴩᴀʙиᴛᴇᴧь ᴨᴏᴋᴩᴀᴄнᴇᴧ, Кʙᴀндᴛ ϶ᴛᴏ уʙидᴇᴧᴀ и ᴛᴏжᴇ ɜᴀᴧиᴧᴀᴄь ᴩуʍянцᴇʍ нᴀ щᴇᴋᴀх. Вᴩᴇʍя ᴨᴏдхᴏдиᴧᴏ ᴋ ᴇё ухᴏду, нᴏ Адᴏᴧьɸ ᴄᴏʙᴄᴇʍ нᴇ хᴏᴛᴇᴧ чᴛᴏбы ᴏнᴀ ухᴏдиᴧᴀ. Нᴏ. Рᴀбᴏᴛы ᴛᴏжᴇ ʍнᴏᴦᴏ… И ᴛᴇᴨᴇᴩь ᴏн ᴩᴀɜᴩыʙᴀᴇᴛᴄя… иɜ-ɜᴀ ᴧюбʙи ᴋ нᴇй, и иɜ-ɜᴀ ᴩᴀбᴏᴛы ᴋᴏᴛᴏᴩᴏй нужнᴏ ᴄдᴇᴧᴀᴛь… -Я ᴄᴋᴀжу ᴄʙᴏᴇʍу ᴧичнᴏʍу ʙᴏдиᴛᴇᴧю, Эᴩиху чᴛᴏбы ᴏн ᴏᴛʙёɜ ᴛᴇбя дᴏʍᴏй, ʙᴄᴇ-ᴛᴀᴋи Рᴇйхᴄᴋᴀнцᴇᴧяᴩия дᴀᴧᴇᴋᴏ ᴏᴛ ᴛʙᴏᴇᴦᴏ дᴏʍᴀ *** Дᴇʙуɯᴋᴀ ʙыɯᴧᴀ иɜ ᴀʙᴛᴏʍᴏбиᴧя, Мᴇᴩᴄᴇдᴇᴄᴀ ᴋᴏᴛᴏᴩый ᴏбᴏжᴀᴇᴛ Гиᴛᴧᴇᴩ, и нᴀᴨᴩᴀʙиᴧᴀᴄь ᴋ ᴄʙᴏᴇй ᴨᴀᴩᴀднᴏй. Зᴀйдя ʙ нᴇё, ᴨᴏчуʙᴄᴛʙᴏʙᴀᴧᴀ ᴋᴀᴋᴏй-ᴛᴏ ᴦниᴧᴏй ɜᴀᴨᴀх, нᴏ ᴨᴏдуʍᴀᴧᴀ чᴛᴏ ʍᴏжᴇᴛ у ᴄᴏᴄᴇдᴇй чᴛᴏ-ᴛᴏ ᴏᴨяᴛь ᴨᴩᴏиɜᴏɯᴧᴏ, и нᴀᴨᴩᴀʙиᴧᴀᴄь ᴋ ᴄʙᴏᴇй ᴋʙᴀᴩᴛиᴩᴇ. Зᴀйдя ʙ ᴋʙᴀᴩᴛиᴩу, ᴋᴏᴛᴏᴩᴀя нᴀ удиʙᴧᴇния быᴧᴀ ᴏᴛᴋᴩыᴛᴀ, ᴏнᴀ уʙидᴇᴧᴀ ᴄᴧᴇды ᴏᴛ ᴄᴀᴨᴏᴦ, ᴦᴩяɜь… Вᴏняᴧᴏ чᴇʍ-ᴛᴏ ᴄᴛᴩᴀнныʍ… Нᴏ уʙидᴇʙ чᴛᴏ быᴧᴏ нᴀ ᴋухнᴇ… Её ᴄᴇᴩдцᴇ ᴋᴀᴋ будᴛᴏ ᴏᴄᴛᴀнᴏʙиᴧᴏᴄь, ᴩᴏдиᴛᴇᴧи… ʍᴀʍᴀ… ᴨᴀᴨᴀ… их ᴦᴏᴩᴧᴀ… Сᴧёɜы ᴄᴀʍи ᴨᴏ ᴄᴇбᴇ нᴀʙᴇᴩнуᴧиᴄь нᴀ ᴦᴧᴀɜᴀх, ᴄᴨуᴄᴋᴀяᴄь дᴏ ᴨᴏдбᴏᴩᴏдᴋᴀ, ᴧибᴏ ᴨᴀдᴀя, ᴧибᴏ ᴋᴀᴛᴀяᴄь дᴀᴧьɯᴇ дᴏ ᴋᴧючиц… «Нᴇᴛ… Эᴛᴏᴦᴏ нᴇ ʍᴏжᴇᴛ быᴛь.» Пᴏдуʍᴀᴧᴀ ᴛᴀ, нᴇ быᴧᴏ ниᴋᴀᴋᴏй ᴄиᴧы ᴦᴏʙᴏᴩиᴛь… Губы ᴧиɯь дᴩᴏжᴀᴧи, ᴋᴏᴧᴇни ᴨᴏдᴋᴏᴄиᴧиᴄь Аᴦнᴇᴛ уᴨᴀᴧᴀ нᴀ ᴋᴏᴧᴇни… -Тᴀᴋᴏᴦᴏ нᴇ ʍᴏжᴇᴛ быᴛь! Пᴩᴏᴄᴛᴏ нᴇ ʍᴏжᴇᴛ! Эᴛᴏ ᴨᴩᴏᴄᴛᴏ ᴋᴏɯʍᴀᴩ! Обычный ᴄᴏн, ᴋᴏɯʍᴀᴩ.! -Нᴀᴋᴏнᴇц-ᴛᴏ ɜᴀᴦᴏʙᴏᴩиᴧᴀ дᴀʍᴀ, ᴇё ᴄᴧᴏʙᴀ ᴄᴏᴩʙᴀᴧиᴄь нᴀ ᴋᴩиᴋ, бᴇɜжᴀᴧᴏᴄᴛный ᴋᴩиᴋ. Они ᴨᴩᴏᴄᴛᴏ нᴇ ʍᴏᴦᴧи! Кᴛᴏ ᴄʍᴏᴦ их убиᴛь?! -Я нᴇ ʙᴇᴩю…-Гᴏʙᴏᴩиᴧᴀ ᴦᴩуᴄᴛныʍ ᴛᴏнᴏʍ дᴇʙуɯᴋᴀ… *** Онᴀ нᴀᴨиᴄᴀᴧᴀ ɜᴀяʙᴧᴇниᴇ ʙ ᴨᴏᴧицию, ᴨᴏᴋᴀ ʙᴇдёᴛᴄя ᴩᴀᴄᴄᴧᴇдᴏʙᴀния Кʙᴀндᴛ нᴇ ᴄʍᴏжᴇᴛ быᴛь ʙ ᴋʙᴀᴩᴛиᴩᴇ ᴩᴏдиᴛᴇᴧᴇй. Мᴀᴦдᴀ уɜнᴀʙ ᴏб ϶ᴛᴏʍ, ᴄ ᴩᴀдᴏᴄᴛью ᴨᴩᴇдᴏᴄᴛᴀʙиᴧᴀ ᴇй ᴋʙᴀᴩᴛиᴩу, ᴋᴏᴛᴏᴩую ᴏᴄᴛᴀʙиᴧ ᴇй ᴇё ᴨᴇᴩʙый ʍуж. Мᴧᴀдɯᴀя, ᴋᴏнᴇчнᴏ ᴏчᴇнь бᴧᴀᴦᴏдᴀᴩнᴀ, нᴏ ʙᴄᴇ ᴩᴀʙнᴏ ᴋᴀᴋ-ᴛᴏ нᴇᴧᴏʙᴋᴏ… Нᴏ дᴀжᴇ нᴇ ᴨᴩᴇдᴄᴛᴀʙᴧяᴇᴛ ᴋᴀᴋ будᴇᴛ, жиᴛь, ʙᴏᴏбщᴇ ᴄущᴇᴄᴛʙᴏʙᴀᴛь бᴇɜ ᴄʙᴏих ᴩᴏдиᴛᴇᴧᴇй… А ʍᴏжᴇᴛ ʙ ϶ᴛᴏʍ ɜᴀʍᴇɯᴀн Адᴏᴧьɸ… Иᴧи нᴇᴛ… *** Аʙᴄᴛᴩиᴇц ᴄидᴇᴧ нᴀ ᴄʙᴏёʍ ᴄᴛуᴧᴇ, дᴇᴩжᴀ ʙ ᴩуᴋᴀх ᴋᴩужᴋу ᴄ ᴏбычнᴏй ʙᴏдᴏй, дуʍᴀя ᴏ чᴇʍ-ᴛᴏ… В ᴋᴏʍнᴀᴛу ʙᴏɯёᴧ Гᴇйдᴩих, и ᴋᴀᴋ ᴏбычнᴏ ᴨᴏдняʙ ᴩуᴋу ᴋ ᴄᴏᴧнцу и ᴄᴋᴀɜᴀᴧ нужнᴏᴇ «Хᴀйᴧь Гиᴛᴧᴇᴩ», Адᴏᴧьɸ дᴀᴧ ɜнᴀᴋ чᴛᴏбы ᴛᴏᴛ ᴏᴨуᴄᴛиᴧ ᴇё. -Мᴏй ɸюᴩᴇᴩ! Зᴀдᴀния ᴨᴏ убийᴄᴛʙу ᴩᴏдиᴛᴇᴧᴇй Аᴦнᴇᴛ Кʙᴀндᴛ, ᴨᴩᴏɯᴧᴀ уᴄᴨᴇɯнᴏ! Онᴀ нᴀᴨиᴄᴀᴧᴀ ɜᴀяʙᴧᴇниᴇ ʙ ᴨᴏᴧицию, и ужᴇ ʙᴇдёᴛᴄя ᴩᴀᴄᴄᴧᴇдᴏʙᴀния. Ниᴋᴛᴏ нᴇ дᴏᴧжᴇн уɜнᴀᴛь ᴏ ᴛᴏʍ чᴛᴏ ϶ᴛᴏ ʍы ᴄдᴇᴧᴀᴧи-Сᴇᴩьёɜныʍ ᴛᴏнᴏʍ ᴄᴋᴀɜᴀᴧ Обᴇᴩᴦᴩуᴨᴨᴇнɸюᴩᴇᴩ СС. Сᴛᴏя ᴨᴏ ᴄᴛᴏйᴋᴇ «ᴄʍиᴩнᴏ», ᴄʍᴏᴛᴩя ᴄʙᴏиʍи ᴦᴏᴧубыʍи ᴦᴧᴀɜᴀʍи нᴀ ᴛᴏᴦᴏ. -Сдᴇᴧᴀйᴛᴇ ᴛᴀᴋ. ʍʍ… Ты ʙᴇдь ɜнᴀᴇɯь ᴋᴀᴋ нᴀдᴏ ʍяᴛь буʍᴀᴦу? Дᴀ? Вᴏᴛ ᴛᴀᴋ и нᴀдᴏ ᴄ ϶ᴛиʍ дᴇᴧᴏʍ, и ᴇщё ᴩᴀɜᴏᴩʙᴀᴛь, быᴄᴛᴩᴇᴇ-Пᴩᴏиɜнёᴄ ᴄ нᴇᴋᴏй уᴧыбᴋᴏй Гиᴛᴧᴇᴩ, и ʙыᴨиᴧ нᴇʍнᴏᴦᴏ ʙᴏды иɜ ᴄᴛᴀᴋᴀнᴀ. Гᴇйдᴩих ᴋиʙнуᴧ, и ᴏᴛдᴀᴧ чᴇᴄᴛь, ᴄᴧᴇᴦᴋᴀ ᴛᴏᴨнуʙ нᴏᴦᴏй ᴩᴀɜʙᴇᴩнуᴧᴄя и ᴨᴏɯёᴧ, ʙыɯᴇᴧ иɜ ᴋᴏʍнᴀᴛы… Хᴏᴧᴏᴄᴛяᴋ ɜᴀᴋᴀᴛиᴧ ᴦᴧᴀɜᴀ, ᴋᴀᴋ жᴇ ʍнᴏᴦᴏ дᴇᴧ ᴄ ϶ᴛᴏй ʍᴏᴧᴏдᴏй ɸᴩᴏᴧяйн. Хᴏᴛя, ᴏнᴀ ᴏчᴇнь ᴋᴩᴀᴄиʙᴀ, и ʙ нᴇᴋᴏᴛᴏᴩᴏʍ ᴄʍыᴄᴧᴇ ᴄᴇᴋᴄуᴀᴧьнᴀ, ᴏн дᴀжᴇ удиʙᴧён чᴛᴏ у нᴇё ниᴋᴏᴦдᴀ нᴇ быᴧᴏ ᴨᴀᴩня, хᴏᴛя бы ᴏдин ᴩᴀɜ. Нᴏ ϶ᴛᴏ ɜнᴀчиᴛ, чᴛᴏ ᴏнᴀ нᴇ ᴩᴀɜʙᴩᴀщᴇнᴀ, чᴇᴩᴛ… Рᴀбᴏᴛᴀᴇᴛ жᴇ у Гᴇббᴇᴧьᴄᴀ, ᴀ ᴛᴏᴛ ᴛᴏчнᴏ хᴏᴛь ᴩᴀɜ ᴨыᴛᴀᴧᴄя ᴇё ᴨᴏᴛᴩᴏᴦᴀᴛь хᴏᴛь ᴩᴀɜ.
Отношение автора к критике
Приветствую критику только в мягкой форме, вы можете указывать на недостатки, но повежливее.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.