ID работы: 14701838

Новий рік япі🫂🔥🔥

Смешанная
G
Завершён
2
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
2 страницы, 1 часть
Метки:
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
2 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Новий рік япіі🫂🔥💥

Настройки текста
Примечания:
"Сніжно ця зима занадто сніжна як для мене..." пролитіло в голові Страйкера який дивився у вікно і спостирігав за тим як зніжинки падають на землю з не дуже великою швидкістю, а ось Чаз думав інакше йому подобалась така погода і він зрадістю пішовби зараз і погрався у щось , але нажаль як він говорить що він не піде поки Страйкер не піде , Чаз знову підійшов до Страйкера і взяв його за плечі, навіть якщо чаз вищий нього Страйкеру не заваджає бути головним в домі який він орендував на тих вихідних у якогось йолупа який намагавля йому втюхати більшу суму, і ось голос Чаза роздався по кімнаті. Ч.-ну Страйкіі підем на вулицю, навіть якщо там холодно то я тебе сігрію! ;3 Стр.-ні дякую я цього не бажаю я хочу тут сидіти дома... Ч.-ну взагалі... Стр.-? Ч.-нам потрібно готуватись до Нового року! Стр.-так і справді... Добре але я піду коли закінчеться падати сніг Ч.-ну блін Страйкер ну хочеш я буде тримати парасолю щоб на тебе не попав сніг або... Абооо.. Стр.-Чаз я все сказав Ч.-ну добре.. Сказав це чаз ще трішки обняв Страйкера і пішов до себе в кімнату ,а страйкер так і стояв наблюдавши за снігом який уже повільно падав на горбики ідеально рівного снігу , уже догадуючись що це не точно якщо вони з Чазом вийдуть. =через декілька нещасно довгих годин= Всі зібрались Чазу не терпиця піти уже зі Страйкером по магазинам по продукти так як ялинку і прекраси вони уже мають! ~через деякий час вони сходили і купили все прекраси і ще докупили деякі продукти~ Стр.-не розумію чому на всіх сухих сніданках цей клоун.. Ч.-не знааю Сказав це Чаз витираючи руку об руку, коли це замітив Страйкер він взяв його за одну руку, навіть якщо вона менша все одно було тепліше ніж без його руки . Чаз просто посміхнувся, забувши про 2 руку так як завжди коли вони доторкаються до один одного то це тіки по ділу або коли Чаз його обнімає. Ч.-ти такий милий!~ Протянув останнє слово з мягкою посмішкою Стр.-заткнись, ось тому я і не люблю зиму можна легко змерзнути! Сказав це страйкер з серьозним лицем Ч.-ну чого ти такий серьозний? Скоро св'ято , посміхнись! Хочаб для мене .. Сказав це Чаз подивився на страйкера щенячими оченятами а Страйкер намагався не засміятися для нього це виглядало забавним, він просто без всяких слів трохи посміхнувся , коли Чаз це замітив він горів від щастя і наступну частину шляху він тихо себе вів і деколи дивився на Страйкера насолоджуючись його посмішкою яка навіть і виглядала як у психа але це його псих якого він точно любить. ~після того як вони вернулись додому вони все розложили і прикрасили, якраз уже як вони закінчили уже було темно тому вони сіли двоє на диван і включили телевізор~ Ч.-Страйкіі Стр.-що? Ч.-а може давай потім щось разом приготуємо? Стр.-не сильно хочется зараз але можливо завтра Ч.-о круто , а можна я ляжу тобі на ноги?.. Стр.-добре, але не довго не хочу щоб ноги затекли Ч.-дякуую Сказав це Чаз положив голову на ноги Страйкера і дальше почав дивитися фільм "1 Дома)))"
По желанию автора, комментировать могут только зарегистрированные пользователи.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.