ID работы: 11604389

Не хвилюйся, ми всі тут знайомі

MELOVIN, Настя Каменских (кроссовер)
Гет
PG-13
В процессе
4
автор
Размер:
планируется Миди, написана 1 страница, 1 часть
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
4 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
POV Настя Після чергового виступу вимкнули сценічне світло і ввімкнули звичайне, у перерві робітники бекстейджу почали поспіхом прибирати сцену але те, що сталося зі мною через декілька хвилин знову нещадно перевернуло моє життя. У списку виступів жирним шрифтом виділено ім `я МELOVIN. Серед всіх імен воно, справді, здається переможним. Але водночас воно таке затишне і вже своє. Тоді я навіть не здогадувалась наскільки була права… Ігор Васильович, що сидить зліва від мене, з гордістю розповідає як декілька років тому приніс його команді довгоочікувану перемогу і неймовірну прихильність всіх дівчат, навіть його дочка голосувала за цього магнетичного артиста. Під час участі МELOVIN в проекті я була на ювілейних гастролях нашого дуету і поміж автобусами, концертами і репетиціями зовсім не вистачало часу слідкувати за іншими подіями. Я тримала аркуші обмахуючись ними вид спеки , яка панувала у нас в павільйоні, і кожного разу ім`я цього артиста ніби змушувало прочитати себе знову і знову. Але я відганяла від себе ці збіги З Апаратної пролунав голос: — Саундчек артиста МELOVINа відбудеться у наступній рекламній паузі, жюрі та глядачі — будьте готові! Я машинально подивилась на своє віяло… Коли почула голос Олега: — Настя, щось сьогодні ти напрочуд уважна до молодих талантів?! Я посміхнулась до нього своєю звичною хитренькою посмішкою — Чому ж? Мені просто цікаво! Так — так — погодився Олег, вже щось запідозривши.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.