ID работы: 14461355

Смачна ніч

Другие виды отношений
G
Завершён
1
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
4 страницы, 3 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
1 Нравится 0 Отзывы 1 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
Примечания:
Через деякий час прогулянок дві дівчини захотіли зробити то чого вони двоє хотіли з самого початку. Вони зайшли в хатину Ірини знявши взуття вони направились до кімнати на дворі вже вечеряло й дув трохи холодний вітер в таку сонячну погоду. Дівчата сіли на ліжко і в обіймах почали цілуватися через деякий час Дар'я побачила не закриті двері й направилася до них вона акуратно закрила кімнату на ключ щоб їм двом ніхто не мішав. -що ж почнемо? З похитливим обличчям сказала Ірина і акуратно почала доторкатися до шиї своєї дівчини не помітно покусуючи і залишивши яскраво червоні засиси на шиї. Через деякий час -котик, я не розумію як тобі не набридло так довго кусати мене за шию щоб вона була червона «сказала дарья» -ммм ти така смачна я не можу, І я вже сказала що хочу щоб твоя шия була червона «відповіла на запитання Ірочка» -ох люба я скоріше промокну тут чим моя шия буде червона «дуже важко і тихо сказала дарья» -ммм а хтось зараз промокне, це так ммм «фліртуючи сказала ірочка дарії» - це не смішно, я не винна що ти мене збуджуєш цим « зволноватим голос сказала дарья» - Я хочу тебе прям зараз… «сказала ірочка» « дарья почала лапати ірочку, а вона почала тихо стонати» -не зтримуй це кохана «і зняла з ірочки верхній одяг» -ммм~ -акуратніше будь будь ласка сонце «возбуджено сказала ірочка» - ти ж знаєш я не зроблю тобі боляче «сказала ухмиляючись дарья» «поки ірочка лежала собі чекала щоб дарья продовжувала робити це, на тот час дарья зняла з неї білизну і почала кусати грудь іри» -ах~ -мгх~ -ммм~ «Ірочка просото згибалась від удовольствія, поки дарья насолоджувалась ірою і її запахом від якого хотілось ще сильніше ірочку» -ммм~ - як тобі котику?) -ц-це так при-ри-ємно~ « коло це сказала ірочка дарья уже була у ніг іри, почала вона їх цілувати від низу до верху» -ммм~ -я так цього хотіла нарешті це здійснюється~ «Прошепотіла ніжно Іра, поки Дарья акуратно кусала ляжки іри» - ммм кохана тобі не боляче? -мгх~ ні котику ~ -тоді я зроблю щось приємне для тебе «З цими словами дарья зняла весь одяг з іри щоб зробити приємно їй» -ах~ котику це-ц-це~ ммм~ «Поки Іра ледь виговорювала ті слова, дарья робила приємно ірочці щоб жажда того утихіла у обох»
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.