ID работы: 14461355

Смачна ніч

Другие виды отношений
G
Завершён
1
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
4 страницы, 3 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
1 Нравится 0 Отзывы 1 В сборник Скачать

Часть 2

Настройки текста
Примечания:
2 частина -мх~ котику хватить~ «Тихо сказала іра прикусуючи нижню губу, но дарья не хотіла зупинятись» -ах~ -мг-х~ «Поки дарья робила, іра просто згибалась від удовольства» -котик хватить я не можу вже ах~ «дарья зупинилась, і полізла до губ іри, щоб розцілувати їх і покусати» -люба йди до мене «Промовила іра й цілує дарью» «Поки дарья і іра цілуються, дарья ледь стримує себе щоб не зробити боляче ірочці поки вона цілує ії, після їхнього поцілунка дарья полізла нижче шиї щоб ізкусати грудь іри, і залишити там пару засосів» -котик акуратно будь ласка~ -я буду завжди акуратна «З цими слова вона кусає грудь іри і тягне за собою» -ммм~ -ахх~ -мгх~ « пішли звуки по всій кімнаті від удовольства, поки дарья кусала і тягла грудь іри вона була удоволетворена від звуків в кімнаті» -ах~ -мммх~ -мгх~ -акуратно-акуратно~ «прошепотіла іра і продовжує стонати» «дарья так кусала і кусала що залишила засос прям на груді іри» -ах~ -ммм~ «страсно вкусивши іру за грудь дарья кусаючи цілує грудь іри» «Дарья-дарья погана дівчинка, кусає іру і тягне грудь, захотіла вона ще раз зробити приємно ірі, відпустила грудь щоб відпочила, і полізла знову до ніг щоб знову зробити приємно їй но іра не захотіла давати, а сама кинула дарью і полізла на дарью щоб вкусити грудь дарьї» -ох люба тепер моя очерідь робити це « з цими словами іра почала кусати грудь дарьї, а дарья просто ледь здержувала себе від приємності» -ах~ -котик не роби цього~ «Простонавши дарья не змогла тримати в собі» «Но іра просто почала потягувати грудь Дарії і покусувати ії» -ах~ -мгх~ -ммм~ -ааах~ «стонавши на всю кімнату дарья ізгибалась від приємних покусів від ірочки»
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.