ID работы: 1183947

Принцесса и Поп-Звезда

Гет
NC-17
Завершён
53
автор
Размер:
43 страницы, 20 частей
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
53 Нравится 70 Отзывы 16 В сборник Скачать

Глава 4

Настройки текста
Самолёт приземлился. Я вышла из него и пошла за багажом. Затем поехала в гостиницу. На ресепшене мне быстро выдали ключи, и я прошла в номер. Утро. Автор: Утро было шикарным! Солнце во всю светит. Девушка, потянувшись, встала с кровати. После, она пошла в душ. После сорока минут тёплых струек, Тинита побрела в гардебную. Одевшись, она пошла в торговый центр «Оазис» прикупить «пару» вещичек. Тини: Сегодня выходной, и я решила пойти в ТЦ. Первый бутик был — Zara. Там я много чего накупила. Вечер. Тини: Через два часа концерт. — Привет, Аргентина! — послышались визги и гулы. — Рада вас видеть! — опять визги. Я начала: Singing Radiohead at the top of our lungs — как-то не уверенно начала я. With the boom box blaring as we’re falling in love I got a bottle of whatever, but it's getting us drunk Singing, here’s to never growing up Call up all of our friends — раздались визги, и я стала чувствовать себя увереннее. Go hard this weekend For no d**n reason I don’t think we’ll ever change Meet you at the spot Half past ten o’clock We don’t ever stop And we’re never gonna change Say, won’t you say forever Stay, if you stay forever Hey, we can stay forever young Singing Radiohead at the top of our lungs With the boom box blaring as we’re falling in love I got a bottle of whatever, but it's getting us drunk Singing, here’s to never growing up We’ll be running down the street yellin’ kiss my  (hey!) I’m like yeah whatever, we’re still living like that When the sun’s going down we’ll be raising our cups Singing, here’s to never growing up Oh-Oh Here’s to never growing up Oh-Oh Here’s to never growing up We live like rockstars Dance on every bar This is who we are I don’t think we’ll ever change They say just grow up But they don’t know us We don’t give a f*** And we’re never gonna change Say, won’t you say forever Stay, if you stay forever Hey, we can stay forever young Singing Radiohead at the top of our lungs With the boom box blaring as we’re falling in love I got a bottle of whatever, but it's getting us drunk Singing, here’s to never growing up We’ll be running down the street yellin’ kiss my  (hey!) I’m like yeah whatever, we’re still living like that When the sun’s going down we’ll be raising our cups Singing, here’s to never growing up Oh-Oh Here’s to never growing up Oh-Oh Here’s to never growing up Say, won’t you say forever Stay, if you stay forever Hey, we can stay forever young Singing Radiohead at the top of our lungs With the boom box blaring as we’re falling in love I got a bottle of whatever, but it's getting us drunk Singing, here’s to never growing up We’ll be running down the street yellin’ kiss my  (hey!)  — фанаты мне подпевали. I’m like yeah whatever, we’re still living like that When the suns going down we’ll be raising our cups Singing, here’s to never growing up — я, улыбнувшись, пела не останавливаясь. Oh-Oh Here’s to never growing up — и тут до меня дошло. Oh-Oh Here’s to never growing up — не зря я сюда приехала. Oh-Oh Here’s to never growing up Oh-Oh Here’s to never growing up  (Avril Lavigne — Here's to never growing up). После этой песни я спела другую: — Kiss me hard before you go summertime sadness I just wanted you to know that baby you're the best Got my red dress on tonight Drop it like it's hot in the pale moonlight Got my hair up real big beauty queen style Highheels off, I'm feeling alive Oh, my God, I feel it in the air Telephone wires above all sizzlin' like your stare Honey I'm on fire I feel it everywhere Nothing scares me anymore Kiss me hard before you go summertime sadness I just wanted you to know that baby you're the best I've got that summertime, summertime sadness Got that summertime, summertime sadness Got that summertime, summertime sadness Oh, oh I'm feelin' electric tonight Cruising down the coast goin' by 99 Got my bad baby by my heavenly side Oh if I go, I'll die happy tonight Oh, my God, I feel it in the air Telephone wires above all sizzlin' like your stare Honey I'm on fire I feel it everywhere Nothing scares me anymore Kiss me hard before you go summertime sadness I just wanted you to know that baby you're the best I've got that summertime, summertime sadness Summertime, summertime sadness Got that summertime, summertime sadness Oh, oh I think I'll love you forever Like the stars miss the sun in the morning skies Late is better than never Even if I'm gone I'm gonna drive, drive I've got that summertime, summertime sadness Summertime, summertime sadness Got that summertime, summertime sadness Oh, oh Kiss me hard before you go summertime sadness I just wanted you to know that baby you're the best I've got that summertime, summertime sadness Summertime, summertime sadness Got that summertime, summertime sadness Oh, oh  (Lana Del Rey — Summertime sadness) И многие другие песни. Концерт кончился, и ко мне приехал брат — собственной персоной. — Привет, систр! — Привет, кидалово! — Почему кидалово? — Потому, что кидалово! — Ладно, садись! Я села, и он отвёз меня в какой-то дом. Я поняла, что это его дом, он привёз сюда мои вещи. — Что кушать будешь? — спросила я, как ни бывало. — А ты разве готовить умеешь? — вопросом на вопрос ответил Фран. — Нет, блин, разучилась! — я встала за плиту и принялась готовить. Приготовив картофельную запеканку и оставив на столе тарелку с едой, пошла на вверх, но меня прервали: — Ты не будешь есть? — спросил братец. — Нет, певицы поздно не едят! Они следят за фигурой. — А, ну понятно! Я зашла в комнату и упала на кровать. После погрузилась в царство Морфея. Утро: Меня облили водой, ледяной водой! Я никак не отреагировала, а просто сказала: — Дебилы! — А где визги и маты? — спросил Хорхе. Что? Хорхе? А он-то тут что делает? — А чё ты здесь делаешь, расфуфыренный? — Фран ушёл из комнаты, и мы остались наедине. — Я — твой телохранитель! — Ой, да ну! Ты же звёздочка, которая никак не может погаснуть. — От меня отказался мой продюсер, и Рон взял меня. — Что? Рон тебя взял? Всё, ему не жить!
Отношение автора к критике
Приветствую критику только в мягкой форме, вы можете указывать на недостатки, но повежливее.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.