ID работы: 13781352

You Ain't My Boyfriend

Гет
NC-17
В процессе
4
автор
Размер:
планируется Мини, написано 8 страниц, 2 части
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Запрещено в любом виде
Поделиться:
Награды от читателей:
4 Нравится 2 Отзывы 1 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
Ariana Grande,                              Social House—Boyfriend Наприкінці липня, коли сама спека тільки розгорялася в японському містечку Йокогама. Гін та Рюноске Акутагави по своїх волях почали зустрічатися. Звичайно, стосунки брата та сестри це неподобство по думках людей, але з Акутагав всім було начхати на те, хто що посміє сказати. Але щось пішло не так після другої неділі їх "відношень", як думала Гін. А змінила дівчина свою думку після одного випадку зі Рю. Вони сиділи, ввечері, за столом після мафії й про щось говорили. В розмові, Гін згадала про їх стосунки, а після цього обличчя Рюноске змінилося, не в хорошу сторону. —Слухай...діло в тому, що я не рахую наші "відносини" відносинами. Багато чого може змінитися, а я не хочу так голосно про це заявляти. У темноволосої була здивована реакція, хоча по її думці вона мала бути обуреною. У них вже стільки всього було.. Поцілунки, псевдо побачення, навіть секс. Невже для Рю це все, як "пробний урок відносин", а в цьому йому допомагати він вибрав...свою рідну сестру. Що за нахабство?! Дівчина не на довго розгубилася. Відклала свої палички й зрозуміло похитала головою. —Що ж...добре, я тебе зрозуміла Так як вона вже, по суті, поїла, то взяла свою тарілку та поклала у раковину, а сама пішла у кімнату. Їй хотілось якось змінити думку свого брата, бо вона ж вже створила для себе багатенько надій на їх спільне життя. Тому вона придумала невеликий план, щоб хлопець сам захотів її. Наперед, Гін подзвонила своєму напарнику Тачіхарі, щоб відповісти на його запрошення якось прогулятися з ним. Гін казала, що подумає, але тут як раз вдала ситуація та вона могла б піти(ще, це був запасний варіант, якщо її план не спрацює) Після закінчення розмови, Акутагава молодша дістала зі шафи своє сьогоднішнє вбрання та почала вдягати його. А як одяглась, то заплела коси у трохи розпатланий пучок. Сам Рюноске все ще сидів на кухні за обіднім, дерев'яним столом, але вже читав якусь стару книжку в окулярах. Він почув, як дівчина спускалася сходами вниз, та його збентежило не це, а те, що вона була дуже незвичайно одягнена. На ній "блищав" шовк смарагдової сукні з довгим розрізом на правій нозі, а на стегні покоївся золотий браслет. Хлопець ніколи не бачив її у подібних кольорах. Взагалі, у таких речах. Звичайно, йому стало цікаво, куди ж вона так "вирядилася". Тому він і спитав: —Чи можу я поцікавитися, куда ти йдеш? Дівчина вже дійшла до полки зі взуттям, та одягала такого ж кольору, як плаття, підбори, які вона весь цей час носила у руці. —Мені треба зустрітися зі Тачихарою, розвіятися, погуляти. Ну, ти зрозумів Акутагаву старшого не задовільнила ця відповідь. З Тачихарою...в такому одязі.. Він встав зі стола, та підійшов до стіни кухні яка вела у коридор, у цей час, його руки були складені під грудьми. —Обов'язково треба було так вдягатися? Тачихара не з тих, хто може повести тебе у місця, де такі вбрання й потрібні Гін уже взулась в одну підбору, але розігнулась та з легким обуренням подивилася на брата. —Що ти про нього знаєш? Тебе навіть я не завжди цікавила, що ж тут говорити про Тачихару. А взагалі, я не маю виправдовуватися. Ти ж мені не хлопець, а всього на всього...брат. Ця реакція почала потроху злити Рюноске, хлопець підійшов впритул до Гін. —Яке це має значення? Не веди себе так через якісь дурниці, які сама ж для себе створила. Гін на це хмикнула й насупила брови. —Тоді не лізь до мене, якщо я тобі чимось не подобаюсь. Я не буду твоєю лялькою, з якою ти будеш поводитись, як заманеться. Дівчина сперлась на стіну, після того, як вже повністю була взута. </i>Arctic Monkeys–I Wanna Be Yours</i> Сам Рю підійшов до сестри ближче та вперся рукою у стіну збоку неї. —Я й не мав.. Гін подивилась йому у вічі, перебиваюче промовила. —З Тачихарою....я думаю, знайду більше втіх, чим з тобою. Тому.. Вона упустила очі, узяла другу руку Рюноске й поклала її на своє стегно, що було видно через розріз плаття, звмушувала водити хлопця нею по своїй нозі. —Тому..боюсь, нам прийдеться покінчити з тим всім, що нас зв'язувало. Бо такі відносини мені не до вподоби. Ми залишимося...як завжди, старшим братом та молодшою сестрою. Всю промову Акутагава дивився на неї і слухав. Це поглажування, що створила йому Гін навпроти, його заспокоювало. Він мовчав, обмірковував її слова. —Мені вже пора, можеш будь ласка... Гін не дали закінчити. Рю стиснув руку на стегні, а другу грубо поклав на щоку. Сам поцілунок не був такий грубий, але наполегливий. Сама дівчина пробувала недовго у шоці, потім намагалася підкоритися й відповідати на поцілунок. Гін поклала свої руки на шию брата, а той підняв у повітря, підцепившись руками під стегнами. Рюноске поніс її на другий поверх, у свою кімнату. Далі було трохи грубо....але приємно, для Гін. Після цього, у них з'явилися реальні відносини. Які, майже, ніхто не міг зруйнувати.
По желанию автора, комментировать могут только зарегистрированные пользователи.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.