ID работы: 13993488

Обещание

Фемслэш
NC-21
Завершён
4
Пэйринг и персонажи:
Размер:
3 страницы, 1 часть
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
4 Нравится 2 Отзывы 1 В сборник Скачать

Глава 1

Настройки текста
-Сиᴩиуᴄ,я нᴇ ʍᴏᴦу нᴀйᴛи дᴧя ʙᴄᴇᴦᴏ ϶ᴛᴏᴦᴏ ᴏбъяᴄнᴇниᴇ! Ниᴋᴀᴋᴏᴇ! *ʙᴏɜʍущᴀᴧᴄя Риʍуᴄ, ᴛᴀщᴀ ɜᴀ ᴄᴏбᴏй Сиᴩиуᴄᴀ ᴨᴏ ᴋᴏᴩидᴏᴩᴀʍ ɜᴀʍᴋᴀ ᴨᴏᴄᴧᴇ ᴏᴛбᴏя. - Чᴇᴩᴛ,Риʍуᴄ, ᴛы жᴇ нᴇ будᴇɯь ᴄниʍᴀᴛь иɜ-ɜᴀ ϶ᴛᴏᴦᴏ бᴀᴧᴧы? - Нᴇᴛ, нᴇ буду. - Эᴛᴏ хᴏᴩᴏɯᴏ, нᴏ ᴛᴏᴧьᴋᴏ ᴇᴄᴧи ᴛы ᴨᴩᴏдᴏᴧжиɯь ᴛᴀᴋжᴇ ʙᴏɜʍущᴀᴛьᴄя, ᴛᴏ нᴀᴄ ɜᴀʍᴇᴛиᴛ Фиᴧч и ᴛᴏᴦдᴀ бᴀᴧᴧы у нᴀᴄ ᴨᴏᴋᴀᴨᴀюᴛ. - Еᴄᴧи бы ᴛы нᴇ хᴏдиᴧ Мᴇᴩᴧин ɜнᴀᴇᴛ ᴦдᴇ,ᴛᴏ и нᴇ нᴀдᴏ быᴧᴏ бы ᴛихᴏ ᴛᴀщиᴛь ᴛᴇбя ʙ ᴦᴏᴄᴛиную *ᴨᴩᴏɯиᴨᴇᴧ Риʍуᴄ, ᴨᴩᴏхᴏдя ʍиʍᴏ ᴋᴀᴋᴏᴦᴏ-ᴛᴏ ᴨᴏᴩᴛᴩᴇᴛᴀ. Риʍуᴄ ɜᴀᴋᴏнчиᴧ ᴏбхᴏд ᴄᴛᴀᴩᴏᴄᴛ и дᴏᴧᴏжиʙ Минᴇᴩʙᴇ, ʙᴇᴩнуᴧᴄя ʙ ᴦᴏᴄᴛиную, ᴦдᴇ ᴇᴦᴏ ждᴀᴧ ᴨᴇᴩᴦᴀʍᴇнᴛ и учᴇбниᴋ ɯᴇᴄᴛᴏᴦᴏ ᴋуᴩᴄᴀ ᴨᴏ ʍᴀᴦᴧᴏʙᴇдᴇнию.Тᴀᴋжᴇ ᴏн хᴏᴛᴇᴧ нᴀᴄᴧᴀдиᴛьᴄя ᴄʙᴏиʍ ᴋᴏɸᴇ ʙ ᴨᴏᴧнᴏʍ ᴏдинᴏчᴇᴄᴛʙᴇ,ʙᴇдь ʙ ᴦᴏᴄᴛинᴏй ᴨᴏчᴛи ниᴋᴏᴦᴏ нᴇ ᴏᴄᴛᴀᴧᴏᴄь. Люᴨин ɜᴀɯёᴧ ʙ ᴏбщую ᴋᴏʍнᴀᴛу и ᴄᴇʙ нᴀ диʙᴀн ᴏᴛᴋᴩыᴧ ᴋниᴦу. Вдᴩуᴦ ᴨᴇᴩᴇд ниʍ ᴨᴏяʙиᴧᴄя чᴇᴩнᴏʙᴏᴧᴏᴄый ᴨᴏдᴩᴏᴄᴛᴏᴋ. - Сʙяᴛᴏй Гᴏдᴩиᴋ *ᴨᴩᴏɯᴇᴨᴛᴀᴧ Риʍ. - Лунᴀᴀᴀᴛиᴋ *ᴨᴩᴏᴨᴇᴧ Бᴧ϶ᴋ - Чᴛᴏ ᴛᴇбᴇ нᴀдᴏ,Сиᴩиуᴄ? Нᴇ ʍᴇɯᴀй ʍнᴇ,ᴨᴏжᴀᴧуйᴄᴛᴀ, ɜᴀниʍᴀᴛьᴄя уᴩᴏᴋᴀʍи. Я нᴇ ᴨᴧᴀниᴩую ᴨᴏʍᴏᴦᴀᴛь ʙᴀʍ ᴄ ниʍи,ᴛᴀᴋ ᴋᴀᴋ ʙы ᴨᴩᴏᴦуᴧиʙᴀᴇᴛᴇ ʙᴄё ʙᴩᴇʍя и ниᴋᴏᴦдᴀ нᴇ дᴇᴧᴀᴇᴛᴇ дᴏʍᴀɯᴋу. - Ну Рᴇᴇᴇʍиии - Чᴛᴏ? - Ты нᴇ ᴏбижᴀᴇɯьᴄя нᴀ ʍᴇня? - Зᴀ чᴛᴏ? - Зᴀ ᴛᴏ,чᴛᴏ я ɜᴀᴋᴏнчиᴧ ᴛʙᴏй ᴏбхᴏд нᴇᴨᴩияᴛнᴏᴄᴛью. - Сᴋᴀжи ᴄᴨᴀᴄибᴏ, чᴛᴏ Пᴩᴏɸᴇᴄᴄᴏᴩу Мᴀᴋᴦᴏнᴏᴦᴀᴧᴧ нᴇ ᴩᴀᴄᴄᴋᴀɜᴀᴧ. - Сᴨᴀᴄибᴏ - Мᴦʍ... - Тᴀᴋ ᴛы нᴇ ᴏбижᴀᴇɯьᴄя? *ᴨᴏᴧᴏжиᴧ ᴦᴏᴧᴏʙу нᴀ ᴋᴏᴧᴇни ᴋ чиᴛᴀющᴇʍу ᴏднᴏᴋуᴩᴄниᴋу - Обижᴀюᴄь - Ну ᴨᴩᴏᴄᴛиииии - Нᴇᴀ - Кᴀᴋ я ʍᴏᴦу ɜᴀᴩᴀбᴏᴛᴀᴛь ᴨᴩᴏщᴇниᴇ? - Обᴇщᴀниᴇ. - Кᴀᴋᴏᴇ? - Чᴛᴏ нᴇ будᴇɯь ᴋᴀждую нᴏчь ʍᴇняᴛь дᴇʙуɯᴇᴋ - Пᴏчᴇʍу ᴛы ᴨᴩᴏᴛиʙ ϶ᴛᴏᴦᴏ? - Пᴏᴛᴏʍу чᴛᴏ ʍнᴇ бᴇᴄиᴛ ϶ᴛᴏ. Пᴏчᴇʍу ᴛᴩᴀхᴀᴇɯьᴄя ᴛы, ᴀ уᴄᴨᴏᴋᴀиʙᴀю нᴀ ᴄᴧᴇдующᴇᴇ уᴛᴩᴏ их я? - Э϶϶϶϶....ʍʍʍ.... - Вᴏᴛ ᴛᴇбᴇ и ᴏᴛʙᴇᴛ ᴨᴏчᴇʍу ᴛы нᴇ ᴨᴩᴏщᴇн. - А ᴇᴄᴛь ᴋᴀᴋᴏй-ᴛᴏ дᴩуᴦᴏй ʙᴀᴩиᴀнᴛ? - Хʍʍʍʍ....... *нᴇдᴏбᴩᴏ уᴧыбнуᴧᴄя - Рᴇʍи?... - Еᴄᴛь - Кᴀᴋᴏй? *ᴄᴏ ᴄᴛᴩᴀхᴏʍ ʙ ᴦᴧᴀɜᴀх ᴄᴨᴩᴏᴄиᴧ Бᴧ϶ᴋ - Нᴇ дᴏᴦᴀдыʙᴀᴇɯьᴄя? *Лунᴀᴛиᴋ ᴄᴏᴋᴩᴀᴛиᴧ ᴩᴀᴄᴄᴛᴏяниᴇ ʍᴇжду их ᴧицᴀʍи и ᴨᴏᴄʍᴏᴛᴩᴇᴧ ʙ ᴦᴧᴀɜᴀ Бᴩᴏдяᴦᴇ. Сᴧиɯᴋᴏʍ. Эᴛᴏ быᴧᴏ бᴧиɜᴋᴏ дᴀжᴇ дᴧя Бᴧ϶ᴋᴀ. - Ты ᴄᴇᴩьёɜнᴏ? - А ᴋᴀᴋ жᴇ? - Ты нᴇ нᴀᴛуᴩᴀᴧ? - А ᴛы ᴄᴏʍнᴇʙᴀᴧᴄя? - Риʍ.... ʍнᴇ нᴇ ᴨᴩиʙычнᴏ...... будᴇᴛ - Тᴏᴦдᴀ ᴏᴄᴛᴀʙᴀйᴄя бᴇɜ ᴨᴩᴏщᴇния и бᴇɜ дᴏʍᴀɯᴋи. *Рᴇʍ ᴩᴀᴄᴨᴩяʍиᴧ ᴄᴨину и ʙᴇᴩнуᴧ ᴋниᴦу нᴀ ᴋᴏᴧᴇни, ᴨᴏᴏчᴇᴩёднᴏ ᴄʍᴏᴛᴩя ᴛᴏ ʙ ᴛᴇᴋᴄᴛ,ᴛᴏ дᴇᴧᴀю ᴨᴏʍᴇᴛᴋи нᴀ ᴨᴇᴩᴦᴀʍᴇнᴛᴇ. - Ты ᴛᴀᴋ и будᴇɯь ᴧᴇжᴀᴛь нᴀ ʍᴏих ᴋᴏᴧᴇнях? - Тᴇбᴇ нᴇ ᴋᴏʍɸᴏᴩᴛнᴏ? - Нууу....... * У Люᴨинᴀ ɜᴀᴋᴀнчиʙᴀᴧᴏᴄь ᴋᴏɸᴇ и ᴏн ᴄᴛᴀнᴏʙиᴧᴄя нᴇᴩʙныʍ - Чᴛᴏ ᴛы дᴇᴧᴀᴇɯь? Пᴏчᴇʍу ᴛы нᴇ идёɯь ᴄᴨᴀᴛь? - Я ʙᴄᴇ ᴩᴀʙнᴏ нᴀдᴇюᴄь нᴀ ᴛʙᴏё ᴨᴩᴏщᴇниᴇ. - ʍʍʍ.... я жᴇ ᴄᴋᴀɜᴀᴧ. Вᴄё. - ʍᴏжᴇᴛ ᴨᴏᴨᴩᴏбуᴇʍ? - уʙᴇᴩᴇн? - дᴀ. Уʙᴇᴩᴇн. Я хᴏчу ɜᴀᴩᴀбᴏᴛᴀᴛь ᴨᴩᴏщᴇниᴇ и ʍᴏжᴇᴛ я ʙᴄᴇ ᴛᴀᴋи нᴀйду ᴨᴏᴄᴛᴏянныᴇ ᴏᴛнᴏɯᴇния и ᴛᴇбᴇ нᴇ ᴨᴩидёᴛᴄя уᴄᴨᴏᴋᴀиʙᴀᴛь ᴩᴀɜных дᴇʙуɯᴇᴋ. - Хᴀх. Хᴏᴩᴏɯᴀя ᴛᴀᴋᴛиᴋᴀ. Нᴏ ɜᴀᴨᴏʍни,чᴛᴏ ʍᴇня ᴏᴄᴛᴀнᴏʙиᴛь ᴛы нᴇ ᴄʍᴏжᴇɯь и ᴛᴏ,чᴛᴏ будᴇᴛ бᴏᴧьнᴏ. - Иɜ-ɜᴀ дᴧины? - Мхʍ.... и иɜ-ɜᴀ нᴇё ᴛᴏжᴇ. Идёɯь? *ᴄᴨᴩᴏᴄиᴧ Люᴨин нᴀᴨᴩᴀʙᴧяяᴄь ʙ ᴄʙᴏю ᴄᴨᴀᴧьню.(бᴧᴀᴦᴏ ᴏни жиᴧи ᴨᴏ дʙᴏᴇ и Риʍуᴄ жиᴧ ᴄ Сиᴩиуᴄᴏʍ.) - Дᴀ,иду. *Бᴧ϶ᴋ ʙᴄᴛᴀᴧ ᴄ ᴋᴏᴧᴇн и ᴄ ᴋᴏʙᴩᴀ и ᴨᴏᴋинуᴧ ɜᴀ ᴨᴀᴩнᴇʍ ᴦᴏᴄᴛиную. - Гᴏᴛᴏʙ,Сиᴩиуᴄ? Иᴧи ужᴇ ᴨᴇᴩᴇдуʍᴀᴧ? - Рᴀди ᴨᴩᴏщᴇния- дᴀ. - Хᴀх. *Пᴏᴄᴧᴇ ϶ᴛᴏй уᴄᴨᴇɯᴋи ᴄʙᴇᴛ ʙ ᴋᴏʍнᴀᴛᴇ ᴩᴇɜᴋᴏ ᴨᴩᴏᴨᴀᴧ и Бᴧ϶ᴋ быᴧ ᴨᴩижᴀᴛ ᴋ ᴄᴛᴇнᴇ. Руᴋи Лунᴀᴛиᴋᴀ иɜучᴀющᴇ ᴨᴩᴏɯᴧиᴄь ᴨᴏ ᴛᴇᴧу ᴏднᴏᴋуᴩᴄниᴋᴀ. Оᴄᴛᴀнᴏʙиʙɯиᴄь ʙниɜу и ухʙᴀᴛиʙɯиᴄь ɜᴀ ᴋᴩᴀй ᴩубᴀɯᴋи Люᴨин ᴄняᴧ ᴇё. Пᴏᴄᴧᴇ нᴀ ᴨᴏᴧ уᴨᴀᴧи бᴩюᴋи,ᴀ ᴄᴧᴇдᴏʍ чᴇᴩнᴏʙᴏᴧᴏᴄый быᴧ ᴨᴏʙᴀᴧᴇн нᴀ ᴋᴩᴏʙᴀᴛь. Чᴇᴩᴇɜ 5 ᴄᴇᴋунд ᴄʙᴇᴩхᴏʍ нᴀ Бᴩᴏдяᴦу ᴧёᴦ Лунᴀᴛиᴋ. Пᴏчуʙᴄᴛʙᴏʙᴀʙ ᴋᴏжᴇй бᴇдᴩᴀ ᴩᴀɜʍᴇᴩ ᴨᴏᴧᴏʙᴏᴦᴏ ᴏᴩᴦᴀнᴀ ᴏбᴏᴩᴏᴛня Сиᴩиуᴄ ᴨᴩᴏᴄᴛᴏнᴀᴧ. Он ᴨᴏниʍᴀᴧ,чᴛᴏ ɜᴀʙᴛᴩᴀ ᴄᴨᴏᴋᴏйнᴏ ᴄидᴇᴛь яʙнᴏ нᴇ ᴄʍᴏжᴇᴛ. Нᴏ ᴨᴏᴨᴩᴏбᴏʙᴀᴛь нᴏʙыᴇ ᴏщущᴇния- ᴨᴏчᴇʍу бы и нᴇᴛ? В ᴄᴋᴏᴩᴏʍ ʙᴩᴇʍᴇни ᴨᴏᴄᴧᴇ ᴄᴏᴨᴩиᴋᴏᴄнᴏʙᴇния ᴛᴇᴧ, Риʍ ᴨᴇᴩᴇʙᴇᴩнуᴧ Сиᴩиуᴄᴀ нᴀ жиʙᴏᴛ. Однᴀ ᴩуᴋᴀ Люᴨинᴀ ᴧᴇᴦᴧᴀ ᴇʍу нᴀ ᴨᴏяᴄницу, ᴀ дᴩуᴦᴀя нᴀчᴀᴧᴀ ᴩᴀɜᴩᴀбᴀᴛыʙᴀᴛь ɜᴀдний ᴨᴩᴏхᴏд. Сᴧᴀʙᴀ Мᴇᴩᴧину, "ᴨᴩиᴧичный" ᴄᴛудᴇнᴛ нᴀᴧᴏжиᴧ ɜᴀᴋᴧинᴀниᴇ нᴇᴄᴧыщиʍᴏᴄᴛи ʙʍᴇᴄᴛᴇ ᴄ ʙыᴋᴧючᴇниᴇʍ ᴄʙᴇᴛᴀ. Сиᴩиуᴄ ᴧиɯь бᴇᴄᴨᴏʍᴏщнᴏ ᴄᴛᴏнᴀᴧ ᴏᴛ дᴇйᴄᴛʙий ᴇᴦᴏ ᴄᴏᴋуᴩᴄниᴋᴀ. Риʍуᴄ ᴨᴇᴩᴇхᴏдиᴧ ᴋ бᴏᴧᴇᴇ ᴩᴇɯиᴛᴇᴧьныʍ и бᴏᴧᴇɜнᴇнныʍ дᴇйᴄᴛʙияʍ. Он ᴨᴏᴏчᴇᴩёднᴏ ʙхᴏдиᴧ ᴛᴏ дʙуʍя, ᴛᴏ ᴛᴩᴇʍя ᴨᴀᴧьцᴀʍи. Чᴇᴩᴇɜ ᴨᴀᴩу ʍинуᴛ Луни ᴩᴇɯиᴧ,чᴛᴏ дᴧя Сиᴩиуᴄᴀ ϶ᴛᴏ дᴏᴄᴛᴀᴛᴏчнᴏ. Пᴏʍᴀᴄᴄиᴩᴏʙᴀʙ ᴄʙᴏй чᴧᴇн, ᴦᴏᴧубᴏᴦᴧᴀɜый ʙᴏɯёᴧ ᴨᴏчᴛи ᴨᴏᴧнᴏᴄᴛью. Еᴦᴏ будущий ᴨᴀᴩᴇнь иɜдᴀᴧ ᴦᴩᴏʍᴋий хᴩиᴨᴧый ᴦᴏᴩᴛᴀнный ᴄᴛᴏн(и нᴇ ᴏдин) нᴀᴄᴧᴀждᴇния, ᴄʍᴇɯиʙᴀющийᴄя ᴄ бᴏᴧью иɜ-ɜᴀ бᴏᴧьɯих ᴩᴀɜʍᴇᴩᴏʙ.Пᴏᴄᴧᴇ ϶ᴛᴏᴦᴏ Рᴇʍ дᴀᴧ ᴨᴀᴩу ᴄᴇᴋунд,чᴛᴏбы чᴇᴩнᴏʙᴏᴧᴏᴄый ᴨᴩиʙыᴋ ᴋ нᴏʙыʍ бᴏᴧᴇɜнᴇнныʍ ᴏщущᴇнияʍ. Пᴏᴄᴧᴇ ϶ᴛᴏй ᴨᴀᴩы ᴄᴇᴋунд Риʍ нᴀчᴀᴧ уᴄᴋᴏᴩяᴛь дʙижᴇния, ʙхᴏдиᴛь и ʙыхᴏдиᴛь нᴀ ᴨᴏᴧную дᴧину, ʙдᴀʙᴧиʙᴀя ᴄᴇᴩᴏᴦᴧᴀɜᴏᴦᴏ ʙ ᴋᴩᴏʙᴀᴛь и ᴏᴨиᴩᴀяᴄь ᴏ ᴇᴦᴏ ᴨᴧᴇчи. Тᴀᴋ ᴨᴩᴏдᴏᴧжᴀᴧᴏᴄь нᴀ ᴨᴩᴏᴛяжᴇнии 10-15 ʍинуᴛ. Пᴏ иᴄᴛᴇчᴇнию ϶ᴛᴏᴦᴏ ʙᴩᴇʍᴇни ᴏбᴀ ᴏднᴏʙᴩᴇʍᴇннᴏ ᴋᴏнчиᴧи. Люᴨин иɜᴧиᴧᴄя ʙ ᴨᴀᴩня и ʙыйдя иɜ нᴇᴦᴏ,быᴄᴛᴩᴏ ʙɜʍᴀхнуᴧ ᴨᴀᴧᴏчᴋᴏй,ᴨᴩиʙᴏдя ᴋᴏʍнᴀᴛу, ᴀ ʙ ᴏᴄᴏбᴇннᴏᴄᴛи ᴋᴩᴏʙᴀᴛь,ʙ ᴨᴏᴩядᴏᴋ. Сиᴩиуᴄ ᴧᴇжᴀᴧ жᴏᴨᴏй нᴀ ᴨᴏдуɯᴋᴇ и ᴨыᴛᴀᴧᴄя ᴏᴛдыɯᴀᴛьᴄя. Риʍуᴄ ужᴇ уᴄᴨᴇᴧ ᴏдᴇᴛьᴄя и ᴄᴨᴩᴏᴄиᴧ: - Нᴀ ᴋᴀᴋ,Сиᴩиуᴄ,ᴛᴇбᴇ ᴨᴏнᴩᴀʙиᴧᴏᴄь? Будᴇɯь ᴧи ᴛы ᴇщё ᴩᴀɜ дᴏʙᴏдиᴛь ʍᴇня дᴏ ᴛᴀᴋᴏᴦᴏ ᴄᴏᴄᴛᴏяния, чᴛᴏбы я ᴛᴇбя ᴏᴛᴛᴩᴀхᴀᴧ? Иᴧи ʙᴄᴇ жᴇ ʍы ᴨᴩᴏᴄᴛᴏ нᴀчнёʍ ʙᴄᴛᴩᴇчᴀᴛьᴄя? - Пᴩᴏᴄᴛᴏ нᴀчнёʍ ʙᴄᴛᴩᴇчᴀᴛьᴄя? Ты ᴛᴀᴋ ᴨᴩᴏᴄᴛᴏ ᴦᴏʙᴏᴩиɯь ᴏб ϶ᴛᴏʍ,Риʍ. Дᴀ,ʍнᴇ ᴏчᴇнь ᴨᴏнᴩᴀʙиᴧᴏᴄь и я бы ᴄ удᴏʙᴏᴧьᴄᴛʙиᴇʍ ᴨᴏʙᴛᴏᴩиᴧ бы ϶ᴛᴏ. - Нᴇ ᴄᴏʍнᴇʙᴀйᴄя,ʍы ᴏбяɜᴀᴛᴇᴧьнᴏ ᴨᴏʙᴛᴏᴩиʍ ϶ᴛᴏ. - А ᴛы ᴋудᴀ? - Я? Пᴏйду учиᴛь ʍᴀᴦᴧᴏʙᴇдᴇниᴇ. А ᴛᴏ у ᴋᴏᴦᴏ ᴄᴨиᴄыʙᴀᴛь ᴛᴏ будᴇᴛᴇ? - Риʍ..... Луни..... - Мʍʍ.....? - Я ᴧюбᴧю ᴛᴇбя..... дᴀʙᴀй ʙᴄᴛᴩᴇчᴀᴛьᴄя? - Хᴀх. И я ᴛᴇбя ᴧюбᴧю. Кᴏнᴇчнᴏ. *Риʍуᴄ ужᴇ ᴄᴛᴏяᴧ ʙ дʙᴇᴩях,нᴏ нᴀ ᴨᴏᴄᴧᴇдних ᴄᴧᴏʙᴀх ᴏн ᴏбᴇᴩнуᴧᴄя и ᴨᴏдᴏɯёᴧ ᴨᴏцᴇᴧᴏʙᴀᴛь Сиᴩиуᴄᴀ. Тᴏᴛ хᴏᴛᴇᴧ ɜᴀʙᴀᴧиᴛь ᴇᴦᴏ нᴀ ᴋᴩᴏʙᴀᴛь,нᴏ Рᴇʍ ᴋᴩᴇᴨᴋᴏ ᴄᴛᴏяᴧ нᴀ нᴏᴦᴀх, ʙɜяʙ Бᴧ϶ᴋᴀ нᴀ ᴩуᴋи, ᴄ ᴨᴏʍᴏщью ᴨᴀᴧᴏчᴋи нᴀдᴇᴧ ᴏдᴇжду чᴇᴩнᴏʙᴏᴧᴏᴄᴏʍу и ʙыɯᴇᴧ ʙ ᴦᴏᴄᴛиную. Сᴇʙ нᴀ диʙᴀн,Люᴨин ᴨᴏᴄᴀдиᴧ ᴄʙᴏᴇᴦᴏ ᴨᴀᴩня ᴩядᴏʍ ᴄ ᴄᴏбᴏй. Чᴇᴩᴇɜ ʙᴩᴇʍя Лунᴀᴛиᴋ ᴄдᴇᴧᴀᴧ ʍᴀᴦᴧᴏʙᴇдᴇниᴇ и ᴄᴇйчᴀᴄ ᴏни ᴨᴏчᴛи ᴧᴇжᴀᴧи ʙ ᴏбниʍᴋу нᴀ диʙᴀнᴇ. - Я ᴧюбᴧю ᴛᴇбя, Сиᴩи..... - И я ᴛᴇбя ᴧюбᴧю, Рᴇʍи..... *Они ᴨᴏцᴇᴧᴏʙᴀᴧиᴄь и ᴨᴏᴄᴛᴇᴨᴇннᴏ ᴨᴩᴏʙᴀᴧиᴧиᴄь ʙ ᴄᴏн.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.