ID работы: 14080274

Дитя Занепалих

Гет
NC-17
В процессе
0
автор
Размер:
планируется Макси, написано 2 страницы, 1 часть
Описание:
Посвящение:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Вступ. З чого почнемо?

Настройки текста
З чого б почати нашу історію — з невирішених справ чи важливих рішень, від яких залежить доля? Я думаю, слід почати з самого початку, з того, з чого все розпочалося. Більше ніж 500 років тому тривала кровава війна між правителем пекла і його правою рукою, який захотів зайняти місце свого господаря. Протягом тривалих місяців два найсильніших демони та їхні армії билися, заливаючи пекло алою кров'ю армій і саміх демонів. І ось вони знову зійшлися в кровавому поєдинку, і здавалося, що права рука перемагає, але правитель встиг запечатати його у найрідкісніший кришталевий, про який говорять як про казку, у Грейшедоу. Після того як помічник був запечатаний, правитель оголосив перемогу, мешканці пекла відзначили, але радість тривала недовго. Правитель пекла зник після трьох місяців з перемоги, його шукали, але так і не знайшли, ніхто не знав, куди він міг подітися. А тепер подивіться на інший світ, на світ людей, а саме на Англію. На вулицях було багато коней і карет, так що можна уявити, що повітря було досить наповнене запахами і звуками. Будинки були зазвичай з цегли або каменю, у бідних районів вони були тьмяні і сірки але кожен був з різними рельєфами, а у вищого суспільства вони були зовсім інші з гарною архітектурою будови, малюнками тощо. Люди, швидше за все, були одягнені у щось на зразок корсетів та фраків, а на вулицях можна було побачити торговців, аристократів та робітників.. По вуличках бігали хлопчаки в старих лахмоттях, які продавали газети, щоб отримати хоча б якісь гроші, кричачи "Свіжі новини!" і розповідаючи заголовки, щоб привернути увагу. А зараз справа піде про одну сім'ю, про сім'ю Грей це сім'я була найкрасивіша і найелігатніша, в цій родині всі її члени були ніби герої які ніби вийшли з романтичної книги того часу. Гарний джентльмен, батько сім'ї Себастьян, темноволосий, високий, і його очі здавались настільки темними, що можна було побачити ніч і зірки, прекрасна як янгол мати сімейства Анна брюнетка з бурштиновим кольором очима, і мила шестирічна дочка Емілія мікс батька і матері, чорнява і кароока, її зовнішність здавала. Багато хто брав з них приклад, не знаючи, що ховається за стінами їхнього дому. У цей день дитинка спала дуже міцно на другому поверсі будинку в одній із кімнат, але крики матері раптово розбудили її від сну, настільки що вона стрибнула, піднявшись і взявши улюблену іграшку Містера Бріма, дитинка спустилася вниз на крики. "Вона знову кричить на нього", єдино, що зараз було в голові сонної дитини. Спустившись вниз по великій для неї сходах, вона побачила маму, Анну, кричала на свого чоловіка, вимагая -Міла будь ласка не кричи Емілі спить на верху-сказав тихо і стримано глава сімейства -Себастьян я втомилася тобі говорити про одне і те ж я хочу роз.лу.че.ння! Жінка репетувала на нього поки батько сімейства намагався заспокоїти її, Анна замахнулася і дала ляпас, мала швидко вдається і намагаєтеся закрити собою батька. -Мама будь ласка не бий його! Маленька намагалася захистити батька, коли мама починала переходити межу. Анна відійшла і швидко пішла в кімнату, фыркнувши. Отець підняв маля на руки і поніс нагору назад у кімнату. -Ви знову посварилися? - сказала Емілі, дивлячись на батька, відчуваючи його тепло в обіймах. -Ні, ні, маля - сказав її батько - просто непорозуміння, ми обов'язково все вирішимо, не бери в голову, принцеса. Коли Себастьян називав її принцесою, на її обличчі з'являється мила ,така щира и радісна усмішка. Зайшовши в кімнату, Себастьян поклав свою маля на ліжко, закрилв її улюбленою ковдрою і також взяв її в обійми Містера Бріма, ніжно поцілувавши дочку в щічку. Він підійшов до дверей, повернувся тихо і так лагідно сказав: -Спокійної ночі, принцеса. Сказавши це, вийшов і закрив двері. Емілі повільно поглибилася в сон, в малесенькій голові було стільки питань, навіть не підозрюючи, що чекатиме її у майбутньому.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.