ID работы: 14235804

Бамбилбі і Оптімус Прайм

Слэш
NC-17
Завершён
0
автор
Размер:
21 страница, 9 частей
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 1 Отзывы 0 В сборник Скачать

Часть 3

Настройки текста
Примечания:
*в камеру ввійшов Старскрім він тяжко видихнув і пошукав Нокатуа щоб надав Бамбилбі енергону Нокаут тоже миті прибув на звуки Старскріма і ввійшов в камеру* — може ти нас залишиш (сказав Нокаут) — чому це Нокаут (запитав вперто Старскрім) — я не можу працювати коли на мене дивляться будь ласка залиш нас (сказав Нокаут грубим тоном) — ну добре (невдоволено сказав Старскрім) *Старскрім покинув камеру і пішов по своїм ділам Нокаут приступив до роботи я вилікував Бамбилбі коли Бамбилбі прийшов в себе він дивився на Нокаута дуже здивовано і налякано* — щось не так Бамбилбі (запитав м’яко кажучи Нокаут) — Н…н. Нокаут (злякано промовив Бамбилбі) — все добре Бамбилбі *Нокаут приснився до Бамбилбі і обійняв його Бамбилбі злякано держав но він обіймів йому стало набагато краще* — д…д.дякую — немає за що Бамбилбі може якось відячиш мені? — як сами Нокаут (здивовано запитав Автобот) — ну є в мене один варянт як для тебе *Посміхнувся Десептекон і нахилився до нього жадібно поцілував Автобота в губи і обіймаючи його за талію Бамбилбі хотів відштовхнути його но Десептекон тримав його міцно* — мм!.м! (Мугикав Автобот щоб Десепкон відчипися від нього) *Нокаут ще цілував його і забрав свої губи від губів Бамбилбі* — тобі сподобалося мій солодкий?) (Посміхнувся задоволений запитав Нокаут) — ні ні! Ніяк — хм) чому може повторити *Нокаут нахилився до нього* — ні прошу не треба (благав Автобот) — хм а що мені за це буде (Нокату нахилився і дихав на Бамбилбі тяжко) — а.аа.що ти хочеш? — я хочу тільки тебе~ — ні не чіпай мене! (Грізно промовив Бамбилбі) *Тут в камеру ввійшов Старскрім* — Нокаут що ти робиш з ним! (Запитав грізно Старскрім) — Нічого Старскрім (відповів Нокаут і відхилився від Бамбилбі) — СтарБі що він робив з тобою? — не називай мене так я Бамбилбі (прокричав Бамбилбі) — якщо хочеш я можу полишити тебе тут х Нокаутом (посміхнувся Старскрім) *Нокаут також посміхнувся* — а я не проти і доречі Старскрім грана думка (сказав доктор) — ні ні не треба прошу… (Тихо сказав Автобот) — тоді говори що він з тобою творив! (Сказав Старскрім) — він хотів мене конектити він цілував мене а потім хотів і ще і багато іншого. (сказав Автобот) — Нокату! Це правда? (Грізно подивився на нього Старскрім) — ні ні я би ніколи (відмовляється Нокаут) — не вірю тобі! Гель із відце негайно! (Сердито сказав Десептекон) — ну добре Старскрім (сказав Нокаут) *Нокату пішов з камере* *Старскрім підішов до Бамбилбі і посміхався* — ну я врятував тебе так що ти мені винин — нічого я не винин тобі ти запхав мене сюди! — од значить як ми заговорили (посміхнувся він) — не чіпай мене я недавно відновився! — хм а мені всеодно) *Старскрім підішов до нього і прижав до стіни і почав цілувати* — ти такий солодкий~ — щ.що.ти робиш! — ти що хочу мій СтарБі — я не твій СтарБі — о тут ти помиляєшся) *Він почав цілувати його в шею і відкривши його порт звільнив свій конектор і почав ніжно пхати в порт Бамбилбі* — тобі подобається СтарБі? — ні ні не подобається досить! — я тут вирішую СтарБі! *Він почав активно рухати конектором в його порті* — ах~.мм~ мій ти солоденький СтарБі — досить досить! (Кричав автобот) — тільки якщо будеш мене слухати! *СТАРСКРІМ прискорився і з порту Бамбилбі вилилося багато мастила* — ну як тобі подобається)? — ні не подобається досить! — якщо будеш СтарБі тоді все буде добре — чесно… (Сумно сказав Автобот) — чесно (промовив він) — добре я СтарБі… — од і прекрасно називай мене хазяїн) — ну добре хазяї..... *Старскрім вийняв конектор з порта Бамбилбі* — од бачиш все добре) — прошу покинь мене! — ну добре Мій СтарБі *Старскрім підішов і зачинив камеру* *Бамбилбі жався в клубок і почав плакати як дуже дивно но на базу Десепконів прийшов сам Придакон а точніше король Придаконів його було звати Придакінг він проходив повз і побачив Бамбилбі він спробував відчинити камеру но не вийшло* — єй що сталося розвідку чому ти тут? (Запитав Придакінг) — мене сюди заманили прошу допомогти… — ну я постараюся тобі допомогти — о дуже дякую вам *Поруч проходив Старскрім він підішов до Придакінга і привітався з ним* — радий бачити вас тут — чому Бамбилбі сидить тут у камеру (запитав Придакінг) — о ви про СтарБі він тут живи і дуже добре конектиться мушу сказати він самий найкращей — що ви робити з ним! Це жахливо (сказав суворо Придакінг) — та йому подобається правда СтарБі (Старскрім Суворова подивився в сторону Бамбилбі) — т.т.та…так мій хазяїни. (промовив Бамбилбі) — ну од бачити з ним все добре — хм а чи можу я його забрати до себе на базу (поцікавився Придакінг) — ну тут треба йти до Лорда Мегатрона якого нажаль немає на базі в даний момент він поки живи на Кібертроні — так Мегатрон не знає про Бамбилбі? — точніше СтарБі і так він не знає (перебив його Старскрім) — цікаво (посміхнувся Придакінг) — ну думаю на пару днів можна забрати но я вам не дуже довіряю тому просто будете приходити до нас на базу інакше просто ідійть! — добере я зрозумів я буду приходити до вас (промовив Придакінг)
Примечания:
По желанию автора, комментировать могут только зарегистрированные пользователи.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.