ID работы: 14528656

Странный одногрупник..

Слэш
NC-17
В процессе
0
Размер:
планируется Миди, написана 1 страница, 1 часть
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Вечеринка в клубе

Настройки текста
Примечания:
Це история про одного студента, в якого погане психічне здоров’я іза його минулого. Ішов вже 2 курс у університеті, коли у Странника почались проявляється психічні проблеми. Раніш він ходив доволі відкритих речах і не парився не за що, але останнім часом став бути більше закритим, але все так же старався вести себе так як і раніше, але майже всі помітили цю переміну в його житті, особливо його тоді найкращій друг, Кадзуха. Одного разу вони всі зібралися гуляти зі своєю компанією де були Странник, Кадзуха, Сяо та першокурсник Ка Мин. Вони довго не знали куди підти, були зимні канікули, тому на навчання не треба було, і тут Сяо со Странником предложили сходить на одну тусовку в їхню іншу компанію. — Парні, що скажете?) *Спитав Сяо, на що всі згодилися, від нудьги* Вони всі жили разом в одній кімнаті в общязі тому Скара подзвонив договориться, після пішли займатися своими справами бо був тільки день, а тусовка була аж в ночі. Коли ж вже була ніч вони приїхали на потрібний адрес, який був далековато від общяги, тому вони сняли 2 номери в готелі, куди вони підуть потім, бо до дому далеко ідти буде. Так от, прийшли вони вже в самий разгар всього і швидко влилися у компанію. Там було дуже багато спиртного як крепкого так і не дуже Сяо, Камин та кадзуха пили в меруч поскольку знали можливі наслідки, але не синьо волосий, спочатку він був як його друзі але потім його споили насильно, що хотіли зробити із Сяо але не вдалось. Музика грала марні стояли у барной стойки, а в той час Скара зник, і кадзуха пішов його шукати. В ітозі знайшов його за клубом з підпаленой сигаретою і видно що вже не перша. Але не тут то було, до нього швидкими шагом підійшов кадзуха, та викинув сигарету з рук Странника. — Скар, це що таке твориться?! Зло промовив кадзуха дивлячись на того, а скара побачив його, підійшов ближче і уткнулся в Кадзуху обняв его — каааазууу пішли дамой~ — конечно пойдем, я ради цього прийшов. Алкаш блять Кадзуха взял того под руку і повел сначала в клуб что б остальних предупредить. В ітоге все пішли разом.....
Примечания:
По желанию автора, комментировать могут только зарегистрированные пользователи.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.