ID работы: 14589947

Адская школа

Гет
NC-17
В процессе
3
автор
Размер:
планируется Мини, написано 16 страниц, 14 частей
Описание:
Посвящение:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
3 Нравится 1 Отзывы 1 В сборник Скачать

Honey cookies

Настройки текста
Примечания:
Why am I not perfect? It's my fault, it's my fault I put honey on the cake It's my fault, it's my fault Now everyone wants to try it Honey cookies 2 Everyone is talking: "you have to be perfect." What the hell? Why doesn't anyone care? My blue skin with streaks of Tears! 3 it's my fault, it's my fault I put honey on the cake It's my fault, it's my fault Now everyone wants to try it Honey cookies 4 It depends on how I dress I was sent to change clothes My skirt is short My bows on blue hair They don't look good Nobody cares about my feelings. 5 It's my fault, it's my fault I put honey on the cake It's my fault, it's my fault! Now everyone wants to try it Honey cookies 6 Why don't I look like a fucking Barbie!!? Why can't I be the perfect girl with a tiny waist Why am I not a fucking Barbie? It's all because of that damn owl It's all because of Stolas, it's tearing up The dress is in tatters... 7 It's my fault! It's my fault! I put honey on the cake It's my fault! It's my fault! Now everyone wants to try it Honey cookies... *платье бордового цвета летело кусками на пол, слезы стекают по щекам* А: ну почему я не идеальна?! Почему?! Все из за этой чертовой перепелки!!! Из за этого пернатого ублюдка!!! Блиц, Столас... Они причиняли аде боль, сильную боль...
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.