ID работы: 10042296

"Т̷р̷у̷д̷н̷о̷с̷т̷и̷ з̷е̷л̷ь̷е̷в̷а̷р̷а̷"

Гет
R
В процессе
3
Размер:
планируется Миди, написано 2 страницы, 1 часть
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
3 Нравится 1 Отзывы 1 В сборник Скачать

Неслыханная наглость.

Настройки текста
П̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠, к̠а̠к̠ о̠б̠ы̠ч̠н̠о̠ в̠ п̠я̠т̠н̠и̠ч̠н̠ы̠й̠ в̠е̠ч̠е̠р̠, к̠о̠р̠о̠т̠а̠л̠ в̠р̠е̠м̠я̠ з̠а̠ п̠р̠о̠в̠е̠р̠к̠о̠й̠ р̠а̠б̠о̠т̠ с̠в̠о̠и̠х̠ н̠е̠р̠а̠д̠и̠в̠ы̠х̠ у̠ч̠е̠н̠и̠к̠о̠в̠.П̠о̠ е̠г̠о̠ к̠и̠с̠л̠о̠й̠ ф̠и̠з̠и̠о̠н̠о̠м̠и̠и̠, с̠р̠а̠з̠у̠ с̠т̠а̠н̠о̠в̠и̠л̠о̠с̠ь̠ п̠о̠н̠я̠т̠н̠о̠, ч̠т̠о̠ д̠е̠л̠а̠ о̠б̠с̠т̠о̠я̠т̠ п̠р̠и̠м̠е̠р̠н̠о̠, т̠а̠к̠ к̠а̠к̠ о̠н̠ и̠ д̠у̠м̠а̠л̠.Т̠о̠ е̠с̠т̠ь̠ н̠и̠к̠а̠к̠и̠х̠ у̠м̠н̠ы̠х̠ и̠д̠е̠й̠, э̠т̠и̠м̠ н̠е̠д̠о̠р̠о̠с̠л̠я̠м̠ в̠ г̠о̠л̠о̠в̠у̠ н̠е̠ п̠р̠и̠х̠о̠д̠и̠л̠о̠. Э̠т̠о̠ у̠ж̠а̠с̠н̠о̠ р̠а̠с̠с̠т̠р̠а̠и̠в̠а̠ло̠ "У̠ж̠а̠с̠ п̠о̠д̠з̠е̠м̠е̠л̠и̠й̠", к̠а̠к̠ н̠а̠з̠ы̠в̠а̠л̠и̠ е̠г̠о̠, м̠н̠о̠г̠и̠е̠ с̠т̠у̠д̠е̠н̠т̠ы̠.С̠к̷о̠р̠е̠е̠ в̠с̠е̠г̠о̠ Г̠р̠и̠ф̠ф̠и̠н̠д̠о̠р̠, ч̠т̠о̠ в̠п̠р̠о̠ч̠е̠м̠ н̠е̠ у̠д̠и̠в̠и̠т̠е̠л̠ь̠н̠о̠. Н̠а̠ш̠ з̠е̠л̠ь̠е̠в̠а̠р д̠о̠ с̠к̠р̠е̠ж̠е̠т̠ в̠ з̠у̠б̠а̠х̠ н̠е̠ в̠ы̠н̠о̠с̠и̠л̠ э̠т̠и̠х̠ в̠ы̠с̠к̠о̠ч̠е̠е̠, б̠е̠з̠ м̠а̠л̠е̠й̠ш̠е̠й̠ м̠ы̠с̠л̠и̠ в̠ г̠о̠л̠о̠в̠е̠. -- "Д̠а̠, ч̠т̠о̠ т̠у̠т̠ у̠д̠и̠в̠л̠я̠т̠ь̠с̠я̠, ч̠т̠о̠ м̠и̠с̠т̠е̠р̠ П̠р̠и̠н̠с̠т̠о̠н̠, у̠ч̠и̠т̠ь̠с̠я̠ н̠а̠ Г̠р̠и̠ф̠ф̠и̠н̠д̠о̠р̠е̠, н̠а̠ е̠г̠о̠ в̠ы̠с̠о̠к̠о̠м̠ л̠б̠е̠, п̠р̠я̠м̠ н̠е̠о̠н̠о̠в̠а̠я̠ в̠ы̠в̠е̠с̠к̠а̠ г̠о̠р̠и̠т̠." " Я̠ б̠о̠л̠в̠а̠н̠ и̠з̠ Г̠р̠и̠ф̠ф̠и̠н̠д̠о̠р̠а̠"- ф̠ы̠р̠к̠н̠у̠л̠ с̠е̠б̠е̠ п̠о̠д̠ н̠о̠с̠ п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠. О̠т̠ р̠а̠з̠г̠о̠в̠о̠р̠а̠ с̠ с̠а̠м̠и̠м̠ с̠о̠б̠о̠й̠, е̠г̠о̠ о̠т̠в̠л̠е̠к̠, т̠и̠х̠и̠й̠ с̠т̠у̠к̠ в̠ д̠в̠е̠р̠ь̠, с̠л̠о̠в̠н̠о̠, т̠о̠т̠, к̠т̠о̠ с̠т̠о̠я̠л̠ с̠ т̠о̠й̠ с̠т̠о̠р̠о̠н̠ы̠, н̠е̠м̠н̠о̠г̠о̠ н̠е̠р̠в̠н̠и̠ч̠а̠л̠ и̠ в̠з̠в̠е̠ш̠и̠в̠а̠т̠ь̠ с̠в̠о̠е̠ о̠п̠р̠о̠м̠е̠т̠ч̠и̠в̠о̠ р̠е̠ш̠е̠н̠и̠е̠. П̠о̠т̠о̠м̠у̠ ч̠т̠о̠ с̠т̠у̠д̠е̠н̠т̠ы̠ д̠о̠ у̠ж̠а̠с̠а̠ б̠о̠я̠л̠и̠с̠ь̠, д̠е̠к̠а̠н̠а̠ С̠л̠и̠з̠е̠р̠и̠н̠а̠. И̠ б̠е̠з̠ о̠с̠о̠б̠ы̠х̠ о̠с̠н̠о̠в̠а̠н̠и̠й̠, с̠т̠а̠р̠а̠л̠и̠с̠ь̠, к̠ н̠е̠м̠у̠ н̠е̠ с̠о̠в̠а̠т̠ь̠с̠я̠. С̠н̠е̠й̠п̠ п̠о̠д̠н̠я̠л̠, с̠в̠о̠ю̠ г̠о̠л̠о̠в̠у̠ и̠ у̠с̠т̠а̠в̠и̠л̠с̠я̠ н̠а̠ д̠в̠е̠р̠ь̠, т̠а̠к̠и̠м̠ в̠з̠г̠л̠я̠д̠о̠м̠, ч̠т̠о̠ м̠о̠ж̠н̠о̠ б̠ы̠л̠о̠ п̠о̠д̠у̠м̠а̠т̠ь̠, о̠н̠а̠ в̠о̠т̠ в̠о̠т̠ в̠о̠с̠п̠л̠а̠м̠е̠н̠и̠т̠ь̠с̠я̠. --" Д̠а̠! "-р̠я̠в̠к̠н̠у̠л̠ С̠н̠е̠й̠п̠, н̠а̠ч̠и̠н̠а̠я̠ з̠а̠ки̠п̠а̠т̠ь, к̠а̠к̠ о̠л̠о̠в̠я̠н̠н̠ы̠й̠ к̠о̠т̠е̠л̠. В̠ д̠в̠е̠р̠ь̠ п̠р̠о̠с̠н̠у̠л̠а̠с̠ь̠ р̠ы̠ж̠е̠в̠о̠л̠о̠с̠а̠я̠ г̠о̠л̠о̠в̠а̠ В̠е̠р̠о̠н̠и̠к̠и̠ Х̠а̠р̠р̠и̠с̠. И̠ е̠е̠ о̠г̠р̠о̠м̠н̠ы̠е̠ г̠л̠а̠з̠а̠, о̠б̠ в̠е̠д̠я̠ в̠з̠г̠л̠я̠д̠о̠м̠ к̠о̠м̠н̠а̠т̠у̠, у̠с̠т̠а̠в̠и̠л̠и̠с̠ь̠ н̠а̠ п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠е̠. --"М̠м̠ м̠о̠ж̠н̠о̠?!" - п̠о̠л̠у̠в̠о̠п̠р̠о̠с̠и̠т̠е̠л̠ь̠н̠ы̠м̠ т̠о̠н̠о̠м̠ с̠п̠р̠о̠с̠и̠л̠а̠ В̠е̠р̠о̠н̠и̠к̠а. З̠е̠л̠ь̠е̠в̠а̠р̠ у̠с̠т̠а̠л̠о̠ з̠а̠к̠а̠т̠и̠л̠ г̠л̠а̠з̠а̠, т̠о̠л̠ь̠к̠о̠ э̠т̠о̠й̠ н̠о̠в̠е̠н̠ь̠к̠о̠й̠ е̠м̠у̠, т̠у̠т̠ н̠е̠ х̠в̠а̠т̠а̠л̠о̠. " З̠а̠ к̠а̠к̠и̠м̠ ч̠е̠р̠т̠о̠м̠, о̠н̠а̠ п̠е̠р̠е̠в̠е̠л̠а̠с̠ь̠ с̠ю̠д̠а̠ и̠з̠ Ш̠а̠р̠м̠б̠а̠т̠о̠н̠а̠? "П̠р̠о̠н̠е̠с̠л̠о̠с̠ь̠ в̠ г̠о̠л̠о̠в̠е̠ С̠н̠е̠й̠п̠а̠, с̠м̠о̠т̠р̠я̠ к̠а̠к̠ о̠н̠а̠ т̠о̠п̠ч̠е̠т̠с̠я̠ у̠ д̠в̠е̠р̠и̠. -- "З̠а̠х̠о̠д̠и̠т̠е̠ м̠и̠с̠с̠ Х̠а̠р̠р̠и̠с̠ и̠ з̠а̠к̠р̠о̠й̠т̠е̠ д̠в̠е̠р̠ь̠, с̠к̠в̠о̠з̠и̠т̠" - п̠р̠о̠б̠о̠р̠м̠о̠т̠а̠л̠ С̠н̠е̠й̠п̠. Д̠е̠в̠у̠ш̠к̠а̠ т̠и̠х̠о̠ з̠а̠ш̠л̠а̠ и̠ з̠а̠к̠р̠ы̠л̠а̠ д̠в̠е̠р̠ь̠. В̠е̠р̠о̠н̠и̠к̠а̠ с̠т̠о̠я̠л̠а̠ у̠п̠е̠р̠е̠в̠ в̠з̠г̠л̠я̠д̠ в̠ п̠о̠л̠ и̠ о̠т̠ч̠а̠я̠н̠н̠о̠ и̠щ̠а̠ с̠л̠о̠в̠а̠. --- "Н̠а̠д̠е̠ю̠с̠ь̠, к̠ к̠о̠н̠ц̠у̠ г̠о̠д̠а̠, в̠ы̠ с̠о̠ и̠з̠в̠о̠л̠и̠т̠е̠ п̠р̠о̠и̠з̠н̠е̠с̠т̠и̠ х̠о̠т̠ь̠ с̠л̠о̠в̠о̠ ?! "- р̠я̠в̠к̠н̠у̠л̠ о̠н̠ и̠ у̠в̠и̠д̠е̠л̠ к̠а̠к̠ с̠т̠у̠д̠е̠н̠т̠к̠а̠ в̠з̠д̠р̠о̠г̠н̠у̠л̠а̠. Д̠е̠в̠у̠ш̠к̠а̠ от̠л̠е̠п̠и̠л̠а̠ г̠л̠а̠з̠а̠ о̠т̠ п̠о̠л̠а̠ и̠ п̠о̠с̠м̠о̠т̠р̠е̠в̠ в̠ у̠п̠о̠р̠ н̠а̠ з̠е̠л̠ь̠е̠в̠а̠р̠а̠, в̠ы̠д̠а̠л̠а̠. -- "П̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠, м̠н̠е̠ о̠ч̠е̠н̠ь̠ и̠ к̠р̠а̠й̠н̠е̠ н̠е̠о̠б̠х̠о̠д̠и̠м̠о̠, ч̠т̠о̠ б̠ы̠ в̠ы̠ п̠о̠м̠о̠г̠л̠и̠ м̠н̠е̠". -- "Е̠с̠л̠и̠ в̠ы̠ с̠к̠а̠ж̠е̠т̠е̠ в̠ ч̠е̠м̠ з̠а̠к̠л̠ю̠ч̠а̠е̠т̠с̠я̠ м̠о̠я̠, п̠о̠м̠о̠щ̠ь̠, д̠е̠л̠а̠ п̠о̠й̠д̠у̠т̠ з̠н̠а̠ч̠и̠т̠е̠л̠ь̠н̠о̠ б̠ы̠с̠т̠р̠е̠е̠. И̠л̠и̠ в̠а̠м̠ н̠е̠ х̠в̠а̠т̠а̠е̠т̠ с̠е̠р̠о̠г̠о̠ в̠е̠щ̠е̠с̠т̠в̠а̠, ч̠т̠о̠б̠ы̠ п̠о̠н̠я̠т̠ь̠ э̠т̠о̠?". - п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠ в̠ы̠г̠л̠я̠д̠е̠л̠ т̠а̠к̠, к̠а̠к̠ б̠у̠д̠т̠о̠ и̠з̠ у̠ш̠е̠й̠ у̠ н̠е̠г̠о̠ с̠к̠о̠р̠о̠ п̠о̠й̠д̠е̠т̠ п̠а̠р̠. -- "В̠ы̠ д̠о̠л̠ж̠н̠ы̠ п̠о̠ц̠е̠л̠о̠в̠а̠т̠ь̠ м̠е̠н̠я̠!" - г̠р̠о̠м̠к̠о̠ з̠а̠я̠в̠и̠л̠а̠ д̠е̠в̠у̠ш̠к̠а̠, ч̠т̠о̠ э̠х̠о̠ о̠т̠ с̠т̠е̠н̠, д̠в̠а̠ж̠д̠ы̠ п̠о̠в̠т̠о̠р̠и̠л̠о̠, э̠т̠о̠ е̠е̠ н̠а̠г̠л̠о̠е̠ з̠а̠я̠в̠л̠е̠н̠и̠е̠. Л̠и̠ц̠о̠ п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠а̠ н̠а̠л̠и̠л̠и̠с̠ь̠ к̠р̠а̠с̠н̠о̠т̠о̠й̠, ч̠т̠о̠ м̠о̠г̠л̠о̠ б̠ы̠ с̠р̠а̠в̠н̠ит̠ь̠с̠я̠ с̠ ф̠л̠а̠г̠о̠м̠ Г̠р̠и̠ф̠ф̠и̠н̠д̠о̠ра̠. Н̠а̠б̠р̠а̠в̠ в̠ г̠р̠у̠д̠ь̠ п̠о̠б̠о̠л̠ь̠ш̠е̠ в̠о̠з̠д̠у̠х̠а̠, к̠о̠т̠о̠р̠ы̠й̠ б̠ы̠л̠ в̠ы̠б̠и̠т̠, э̠т̠о̠й̠ н̠а̠х̠а̠л̠к̠о̠й̠, С̠н̠е̠й̠п̠, п̠о̠д̠н̠я̠л̠с̠я̠ с̠ р̠о̠в̠н̠о̠й̠ с̠п̠и̠н̠о̠й̠ и̠ н̠а̠ в̠ы̠д̠о̠х̠е̠ р̠я̠в̠к̠н̠у̠л̠. --- "В̠о̠н̠н̠н̠н̠н̠!!" - э̠т̠о̠т̠ к̠р̠и̠к̠ с̠л̠ы̠ш̠а̠л̠и̠ н̠а̠в̠е̠р̠н̠о̠, д̠а̠ж̠е̠ в̠ б̠о̠л̠ь̠ш̠ом̠ з̠а̠л̠е̠ Д̠е̠в̠у̠ш̠к̠а̠ и̠с̠ч̠е̠з̠л̠а̠, к̠а̠к̠ б̠у̠д̠т̠о̠ е̠е̠ с̠д̠у̠л̠о̠. А̠ п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠, б̠р̠о̠с̠и̠л̠с̠я̠ в̠ с̠т̠о̠р̠о̠н̠у̠ д̠е̠к̠а̠н̠а̠т̠а̠ и̠ е̠г̠о̠ м̠а̠н̠т̠и̠я̠ р̠а̠з̠в̠и̠в̠а̠л̠а̠с̠ь̠ к̠а̠к̠ ч̠е̠р̠н̠ы̠е̠ к̠р̠ы̠л̠ь̠я̠ з̠а̠ с̠п̠и̠н̠о̠й̠. С̠н̠е̠й̠п̠ в̠о̠р̠в̠а̠л̠с̠я̠ в̠ к̠а̠б̠и̠н̠е̠т̠ д̠и̠р̠е̠к̠т̠о̠р̠а̠, к̠а̠к̠ а̠н̠г̠е̠л̠ в̠о̠з̠м̠е̠з̠д̠и̠я̠, п̠о̠ е̠г̠о̠ л̠и̠ц̠у̠ б̠ы̠л̠о̠ в̠и̠д̠н̠о̠, ч̠т̠о̠ о̠н̠ г̠о̠т̠о̠в̠ р̠а̠з̠н̠е̠с̠т̠и̠, к̠о̠г̠о̠ у̠г̠о̠д̠н̠о̠, д̠а̠ и̠ ч̠т̠о̠ у̠г̠о̠д̠н̠о̠. П̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠ Ф̠л̠и̠т̠в̠и̠к̠, у̠в̠и̠д̠е̠в̠ в̠ к̠а̠к̠о̠м̠ п̠р̠ис̠к̠в̠е̠р̠н̠о̠м̠ н̠а̠с̠т̠р̠о̠е̠н̠и̠и̠ н̠а̠х̠о̠д̠и̠т̠ь̠с̠я̠ з̠е̠л̠ь̠е̠в̠а̠р̠а̠, р̠е̠ш̠и̠л̠ р̠е̠т̠и̠р̠о̠в̠а̠т̠ь̠с̠я̠, м̠о̠л̠ч̠а̠ п̠о̠к̠л̠о̠н̠и̠в̠ш̠и̠с̠ь̠ д̠и̠р̠е̠к̠т̠р̠и̠се̠ М̠а̠к̠Г̠о̠н̠а̠г̠а̠л̠л̠. К̠о̠г̠д̠а̠ Ф̠л̠и̠т̠в̠и̠к̠ в̠ы̠ш̠е̠л̠, д̠и̠р̠е̠к̠т̠о̠р̠, п̠е̠р̠е̠в̠е̠л̠а̠ в̠з̠г̠л̠я̠д̠ н̠а̠ в̠з̠б̠е̠ш̠е̠н̠н̠о̠г̠о̠ С̠н̠е̠й̠п̠а̠. --"С̠е̠в̠е̠р̠у̠с̠, ч̠т̠о̠ с̠л̠у̠ч̠и̠л̠о̠с̠ь̠? Ч̠т̠о̠ с̠ в̠а̠ш̠им̠ л̠и̠ц̠о̠м̠? - п̠р̠и̠п̠о̠д̠н̠я̠в̠ б̠р̠о̠в̠и̠ с̠п̠р̠о̠с̠и̠л̠а̠ М̠а̠н̠е̠в̠р̠а̠ и̠ п̠о̠т̠о̠м̠у̠, к̠а̠к̠ д̠е̠р̠н̠у̠л̠с̠я̠ г̠л̠а̠з̠ п̠р̠о̠ф̠е̠с̠с̠о̠р̠а̠, д̠е̠л̠а̠ и̠м̠е̠л̠и̠ в̠е̠с̠ь̠м̠а̠ с̠е̠р̠ь̠е̠з̠ны̠й̠ х̠а̠р̠а̠к̠т̠е̠р̠. З̠е̠л̠ь̠е̠в̠а̠р с̠к̠р̠е̠с̠т̠и̠в̠ р̠у̠к̠и̠ н̠а̠ г̠р̠у̠д̠и̠ в̠ы̠д̠а̠л̠ --- "Н̠о̠в̠е̠н̠ь̠к̠а̠я̠, к̠о̠т̠о̠р̠у̠ю̠ в̠ы̠ в̠з̠я̠л̠и̠ п̠е̠р̠е̠в̠о̠д̠о̠м̠, с̠е̠г̠о̠д̠н̠я̠ з̠а̠я̠в̠и̠л̠а̠с̠ь̠ к̠о̠ м̠н̠е̠ в̠ к̠а̠б̠и̠н̠е̠т̠ и̠ п̠о̠т̠р̠е̠б̠о̠в̠а̠л̠а̠, ч̠т̠о̠б̠ы̠ я̠ е̠е̠ п̠о̠ц̠е̠л̠о̠в̠а̠л̠. Я̠ в̠с̠е̠ г̠о̠т̠о̠в̠ в̠ы̠т̠е̠р̠п̠е̠т̠ь̠ М̠а̠н̠е̠в̠р̠а̠, н̠о̠ э̠т̠о̠ п̠е̠р̠е̠х̠о̠д̠и̠т̠ в̠с̠е̠ г̠р̠а̠н̠и̠ц̠ы̠.- п̠ы̠х̠т̠е̠л̠ С̠е̠в̠е̠р̠у̠с̠ Д̠и̠р̠е̠к̠т̠о̠р̠ М̠а̠к̠Г̠о̠н̠а̠г̠а̠л̠л̠ о̠т̠в̠е̠р̠н̠у̠л̠а̠с̠ь̠, д̠е̠л̠а̠я̠ в̠и̠д̠ ч̠т̠о̠, ч̠т̠о̠-т̠о̠ и̠щ̠е̠т̠, ч̠т̠о̠б̠ы̠ с̠к̠р̠ы̠т̠ь̠ у̠л̠ы̠б̠к̠у̠, о̠т̠ н̠е̠д̠о̠у̠м̠е̠н̠и̠я̠ н̠а̠п̠и̠с̠а̠н̠н̠о̠г̠о̠ н̠а̠ л̠и̠ц̠е̠ С̠н̠е̠й̠п̠а̠, н̠е̠ з̠а̠с̠м̠е̠я̠л̠с̠я̠ б̠ы̠, р̠а̠зв̠е̠д̠ь̠ ч̠т̠о̠ с̠л̠е̠п̠о̠й̠. К̠р̠а̠й̠н̠е̠ р̠е̠д̠к̠о̠ н̠а̠ л̠и̠ц̠е̠ м̠у̠ж̠ч̠и̠н̠ы̠ п̠р̠о̠с̠к̠а̠л̠ь̠з̠о̠в̠а̠л̠о̠, э̠т̠о̠ в̠ы̠р̠а̠ж̠е̠н̠и̠е̠. О̠т̠к̠а̠ш̠л̠и̠вш̠и̠с̠ь̠, М̠а̠н̠е̠в̠р̠а̠ п̠р̠о̠г̠о̠в̠о̠р̠и̠л̠а̠ - С̠е̠й̠ч̠а̠с̠, я̠ в̠ы̠з̠о̠в̠у̠ м̠и̠с̠с̠ Х̠а̠р̠р̠и̠с̠ и̠ м̠ы̠ у̠з̠н̠а̠е̠м̠ , ч̠т̠о̠ с̠л̠у̠ч̠и̠л̠о̠с̠ь̠.
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.