ID работы: 10616486

To be continued...

Джен
G
Завершён
17
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
1 страница, 1 часть
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
17 Нравится 2 Отзывы 3 В сборник Скачать

Юлько Ващук вирішив вибачитись

Настройки текста
Все було запрошено снігом. Менш як за день буде Новий рік, але Юльку зовсім не весело. Він ніби сидить малює, та думає про те як погано все вийшло зі Славком. В один момент він зірвався, аби-як накинув куртку і хотів було вже вийти, коли його зупинила мати: - Куди зібрався? Вже майже ніч на дворі. - Хочу вибачитись перед Славкою, адже це я його тоді підставив. - Юлько стояв переминаючись з ноги на ногу, боячись підняти очі на матір, та коли він це нарешті зробив, то не побачив ані злості, ані розчарування замість них була радість. - Мій хлопчику, я рада що ти зрозумів і визнав свою помилку, тож біжи, але не надовго! Вдома в Славка Беркути: Восьма година вечора. Неочікувано хтось подзвонив у двері. - Сину, відкрий двері.- попросив батько Славка. Славко відчиняє двері і зустрічає на порозі Юлька Ващука. - Здоров був, Юльку. - Привіт, Беркуто. Я цей, того, вибачитися прийшов.- сказав невпевнено Ващук. - Ти? Вибачитись? Ну проходь тоді, чого стоїш, як сирота. - Славко, ти мені вибач, будь ласка, це я тоді підставив тебе, назвавшись у міліції твоїм ім'ям. Коли ми бились я також спеціально тебе роздратував, хоча знав що тобі й без мене погано. - Ох, ну й друга Бог послав. Добре, Юльку, але я надіюсь що ця сварка була в нас останньою. Хлопці обнялися й вирішили більше ніколи не сваритись. У Юлька нарешті пішло з перед очей розгніване й засмучене лице Лілі Теслюк, він нарешті заспокоївся.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.