ID работы: 12005809

Я тебе кохаю до ♾

Гет
PG-13
В процессе
3
автор
Размер:
планируется Мини, написано 2 страницы, 1 часть
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
3 Нравится 3 Отзывы 2 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
Розпочалося нове складне рослідування. Але не для агентів,за яку б справу вони не взялися все буде чудово,але не цього разу. До офісу звернулися дві жінки Кіра та Ольга, у яких заживо спалили чоловіків, а поліція розводить руками. Вони розповіли,що не далеко від києва, є ліс у якому їхніх чоловіків спалили заживо, і вони не знають, що їм робити ось вони і вирішили звернутись до офісу Агентів. -Кіро,Ольго ми поговоримо, обміркуємо з колегою, і вам зателефонуємо. - Дякую, Вам Вадиме, за допомогу - Кіра взявши Вадима за руку почала дякувати йому. Вадим швидко прибрав свої руки від неї, бо побачив погляд Наталі, яка була готова вбити ту Кіру. Коли жінки покинули офіс, Вадим хотів підійти до Наталі, але вона пішла від нього га кухню. (Наче він її там не знайде😀) - Наталочко, що сталося. Чому ти втекла від мене, хоч і на кухню але ж все-таки втекла. Підійшовши до Нати і обійнявши її за талію він поглянув в її зелені очі, щоб зрозуміти що на неї найшло - Нічого такого не сталося, в неї чоловіка вбили,а вона на чужих чоловіків задивляється. Так все припинимо цю розмову, потім поговоримо, а зараз до справи. Справа була важкою і коли вже майже вони дойшли до її фіналу, через ревнощі Наталі щось пішло не так. До Вадима знову клеїлася Кіра, а Наталю це ой як дратувало. Тим паче вони вже декілька днів нормально не рзмовляють, Вадим вирішив розібратися, що найшло на Наталку. Коли вони зайшли до офісу, Вадим одразу підійшов до Наталі і обійняв її за талію і почав цілувати, але Наталя сказала йти до своєї Кіри і вирвавшись з обіймів пішла на кухню. Вадим догнав її на кухні, обійняв розвернувши обличчям її до себе - Здається хтось ревнує? Ще не відпускаючи Наталю зі своїх обіймів, він обережно прибрав пасмо волосся яке заважало йому в близькому майбутньому почати цілувати Наталину шию. - Вадиме зачекай - ледве стримуючи себе сказала Наталя. - А якщо я не хочу зупинятися, все продовжував цілувати шию Наталі. - Та зачекай ти - відпихнувши Вадима від себе промовила Наталя. - Що с тобою, яка муха тебе вкусила. - Ніяка, просто не треба виплигувати зі штанів,як тільки на гортзонті з'являється красива жінка. - О Господи коли це все припиниться. - Припини ти вже ревнувати, я тобі вже скільки разів говорив,що мені потрібна тільки ти, і все більше ніхто. Менi звичайно подобається що ти ревнуеш мене до кожної спідниці, але я тобі ще раз кажу,що мені Давай закриємо цю розмову раз і назавжди мені потрiбна тільки ти і більшу ніхто.Добре? Вадим не дочекавшись вiдповiдi Наталки обійняв і поцілувавши її у скроню, додав: - Ти мій всесвіт, ти моє життя, ти мій найцінніший скарб, ти Богом дана менi. I я нiколи тебе не зраджу і не зроблю тобi боляче, бо я кохаю тебе більше за життя, і щоб не трапилося я завжди буду поряд. I я хочу щоб ти знала... Їх перервав дзвінок на телефон Вадима. - Вибач будь-ласка. - Так,алло я слухаю, почав Вадим розмову першим так як співрозмовник на іншому кінці телефону мовчав, але Наталку з обіймів не випускав. Телефона розмова: - Це Вадим Зорін. - Так це я. - Нам треба зустрітися, тiльки приїзди сам, нам свідки,не потрібні. - - Ви мені погрожуєте і що це така за справа? В якій Вам не потрiбнi свiдки? -До тебе приходили МОЇ ЗНАЙОМi Kipa і Ольга, ось по цій справі і треба поговорити, якщо приїдеш не сам то кохана дружина постраждає первою і не старайся її сховати, всеодно знайдемо. - Добре я буду,тільки її не чіпайте. - Хороший хлопчик, адрес ми вже скинули. Коли вони відключилися Вадим не знав що сказати Наталі, адже вона все чула. - Люба тільки не хвилюйся, я поїду сам, а ти поїдеш до Ситника і розповіси йому все, і тоді з опергрупою приїдете. - Ні я поїду з тобою, почала плакати Наталя. - Ні, менi пригрозили тобою, тому будь-ласка зроби так як я прошу. - Добре, я поїду до Ситника, а потім До тебе. - Розумниця моя. Вадим наблизився і пристрасно почав цілувати Наталю наче востане її бачить.Вiдiрвавшись від такого бажаного поцілунку Вадим покинув офіс, і поїхав на зустріч. Наталя тим часом поїхала до Ситника і все йому розповіла. І про підозрювану, і про погрози про все.Андрiй зібрав опергрупу і вони поїхали на місце де Вадим мав зустрітися з підозрюваною. Але коли вони приїхали на зустріч були шоковані. Машина була відчинена, і біля неї не було нікого. І тут з під'їзду вийшов Денис і Юрчик. - А ви що тут робите? Наталя не могла зрозуміти, що тут роблять Рум'янцев та Юрко.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.