ID работы: 12241067

Мечта

Джен
G
В процессе
0
Размер:
планируется Миди, написано 3 страницы, 2 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Глава вторая: Шок, восхищение или Du accepteras istället för Jimmy Strimell!

Настройки текста
Через 4 часа Наши герои уже были в Швеции. Дима сразу ринулся на поиски группы Dead by april. В отеле -Дим. Дим! ДИМА! -А?! -Ты шо уснул? -Нет. -Ага. Одевайся и пошли. Я нашла студию Dead by april. - ПАШЛИ! Через некоторое время Дима с ноги выбил дверь и вошёл в студию. В уши сразу ударила песня и скрим. -Hallå! -M? Hallå. Hur kom du hit och vem är du? - Jag är Dima Pranovich. Jag skulle vilja bli jkstream-sångare istället för Jimmy Strimell - Du är inte från Sverige? – Ja, Pontus - Hej, Ponuts! Främlingar pratar redan med dig. -Marcus, snälla håll käften annars tappar du ditt andra öga. -Hur är det med skriket? -Саша -Намек понят! What I have in me, in my mind is you! -I would die if we were through! -What I'm feeling now, what I'm heading into! -I am lost in pain without you! -И се? -Неа! Distant so far, destiny is selecting me I can't be strong, life is disconnecting me now Loneliness infecting me Gone are the days You were there prot! -Bättre än Jimmy... -Jag vet utan dig, Stoffe..Du accepteras istället för Jimmy Strimell! -ЕЕЕЕЕ! -Ага. -o! Och du kan bli en annan sångare! Jag ensam tar rappen för alla😓😓😓. -Урыы! Следующий концерт прошел вместе с нами. Понтус Хьельм и Кристовер Кристенсен отдыхали. -I won't let myself forget, or forgive What's frozen in time That I cannot outlive The light in me Is getting brighter! -A button to reset my mind please Everything that makes me incomplete Sometimes to create, one must first destroy Time to rebuild what I lost as a little boy! -I am better than you I am walking away I'm already gone I am better than you Burn the memories inside I'm already gone I won't let myself become the victim of The self-contempt you're slowly dying from And the light in me Is getting brighter! -I'll be watching your rise and fall Because I know what you're capable of Persistent pain is no excuse To twist the truth I will be watching Your rise and fall 'Cause I know what you're capable of!
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.