ID работы: 12421435

смертельная любовь

Другие виды отношений
NC-17
В процессе
0
автор
Размер:
планируется Мини, написана 1 страница, 1 часть
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 1 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
звичайний ранок , дівчина сиділа в себе в кабінеті і заповняла листи для запрошення гостей на балл - хух! промовила дівчина дописуючи останій лист . - потрібно буде навідатися на могилу батька промовила дівчина сидівши у себе в кабінеті "батько дівчини помер на війні з монстрами , його були заразили смертельним ядом, мати дівчинки коли дізналася про смерть чоловіка була в сильном відчаї із-за якого перестала їсти, пройшов рік мати дівчинки нашла собі нового чоловіка але дівчинці він не внушав довіри, дівчинка часто ішла до могили батька сама тому що її мама була занята з її новим чоловіком" *12:00 ночі* дівчина оділа свій плащь і чорні прозорі рукавички, і пішла до саду щоб зірвати чорні квіти на могилу батка , спустя деякий час дівчина була рядом з могилой батька - привіт батьку , мама була нашла собі нового чоловіка , він має більше грошей і замок але в нього немає душі і він коли мами немає приводить других жінок і спить з ними але тут дівчину перебив упавший світильник який стояв на другій могилі , дівчина підішла до могили і там був рисунок красивого хлопця її возрасту і на могилі було написано" Адам Адамович помер від педозировки алкоголя" дух: - привіт людина дівчина різко озираєтся і баче перед собою цого хлопця дівчина: - п..привіт я..я н...не хотіла т..тебе потривожити *заікаючись відповідає дівчина* дух: - нічого страшного і якщо чесно то ти перша хто підішла до моєї могили *мяко відповів дух* дівчина: - напевне тобі тут самотньо *співчутливо відповіла дівчина* дух: - мене убив не алкоголь а близька мені людина дівчина: -як таке може проізойти? дух: - коли маєш багато грошей то і не таке люди способні дівчина: - а хто тебе вбив якщо не сікрєт? дух: - моя дружина з якою я був 9 років дівчина: - оу, співчуваю тобі дух: - дякую, а ти що тут робиш? дівчина: - я пришла до могили батька *показала на сусідню могилу* дух: - оу, тобі напевно тяжко без його тепло дівчина: *тяжко зітхнула і витерла у себе на щоці сльозу* його не стало коли мені було 5 років дух: ого, співчуваю тобі і вибач за таке питання дівчина: - нічого страшного ти не знав *вони так проболтали цілу ніч* на ранок діівчина пришла додому але її ждав нежданий сюрприз отчим: - ну де ти шлялась? дівчина: - я уже не маленька іду куди хочу отчим: - видно манерам тебе не учили так я научу *замахнувся* дівчина: * піймала руку і відкинула її* лапи не розпускай отчим : *мовчки пішов до себе* (кінец першої частини)
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.