ID работы: 12751233

ненадіслані листи

Гет
G
В процессе
1
автор
Размер:
планируется Мини, написана 1 страница, 1 часть
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
1 Нравится 1 Отзывы 0 В сборник Скачать

комусь колись

Настройки текста
Примечания:
перший лист. mardi 25 octobre 2022 мій сон: ти і я, обійми, поцілунки, твій погляд у душу. я запам'ятала його ніби навічно. ніби то було насправді. хотілось би відчути це хоч на секунду. не прокидатись. бути у коханні. бути коханою. тільки тобою. новий день. усвідомлення що я кохаю тебе знову робить боляче. останні дні виявились важкими. але твоя присутність в моєму житті викликає посмішку на обличчі. нервувала ще й як. я хотіла покінчити з відносинами, але не зуміла. я занадто в тобі. ти занадто для мене. нікого не бажаю більше, окрім тебе. ти моя людина і тільки. я сподіваюсь ти мене кохаєш з такою силою як роблю це я. не зважаючи на те, що я тендітна жінка, несу на собі такий величезний важель любові та почуттів по відношенню до тебе. гудок. нічого не чути. 0:06 секунд тиші, але нашої. ти зробив комплімент на рахунок мого голосу. я щаслива бо чую тебе. всередині все перевертається наскільки я бажаю бути з тобою, наскільки я бажаю щоб ти був тільки моїм. я сказала що не відрікаюсь від своїх почуттів. сказала що завжди буду повертатись до тебе. не приймай ці слова як щось звичайне. ти не уявляєш наскільки вони щирі. вони сердешні. вони душевні. вони через тебе. і зажвди будуть правдивими. думаю я. надіюсь. хочу знати. втрачати тебе це те саме що втратити саму себе. я ніколи не думала що зможу потонути в комусь настільки сильно. не думала що захочу стати тобою. стати хоча б кимось, але ближчим для тебе. люби мене, прошу, люби мене настільки що зможеш ніж у серце собі встромити. будь зі мною завжди. розумій що тобі потрібна лише я. кохай мене завжди. май в серці місце для мене до самої смерті. пам'ятай як я люблю тебе.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.