ID работы: 6197687

Кровавые глаза.

Гет
PG-13
Завершён
0
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
1 страница, 1 часть
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Остання зима.

Настройки текста
Примечания:
Холодна зима.Вона нікого не щадить.Ніхто не залишається необдарованими люттю зими.Навіть незахищенних закоханих людей, з їх чистими серцями повними кохання. Ця історія трапилась з одною, зовсім юною дівчиною.Вона прийшла в себе тільки на світанку,й одразу ж сіла біля вікна, її думки були тільки про нього.Але вона дуже пізно зрозуміла те, що він був для неї цілим світом. Безсонні ночі вже дістали її, й вона мала лише одне бажання.Вбити його та себе. Бо тільки це-єдиний спосіб їм зустрітися знов, але вже в іншому світі. Промені зимового сонця падали на волосся юної дівчини, а обличчя було дуже заплакане. Вона дістала ніж з кухоного столу й зробила один великий поріз на правій руці.Але вона не врахувала єдину річ- великий страх крові. Вона кинула свій погляд на криваву руку й за декілька секунд вона відчула, що її розум хоче затьмарити порожнеча.Дівчина не встигла покласти ніж на стіл, як вона впала на холодну підлогу кухні. Пролежачи на холодній підлозі декілька годин, вона врешті решт відкрила очі, й перед нею був він.Вона не розуміла чому цей хлопець вирішив прийти до неї саме тоді, коли вона вирішила вбити себе. Оглягувши кімнату, на її думку спало тільки одне, що це все вона зробила через нього. -Кохана, я зрозумів, що ти для мене все.Я кохаю тебе й хочу.... Хлопець не встиг закінчити свою репліку як в той час очі рудої дівчини змінилися на кривавий колір й вона кинулась на нього з ножем у руці.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.