ID работы: 7900028

Not today.

Гет
R
Завершён
36
Размер:
50 страниц, 16 частей
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
36 Нравится 37 Отзывы 12 В сборник Скачать

The experience and excitement of Prescott.

Настройки текста
Jᴏᴄᴇʟʏɴ Fʟᴏʀᴇs XXXᴛᴇɴᴛᴀᴄɪᴏɴ ВРЕМЯ ЧТЕНИЯ 5 МИНУТ Нᴇᴘʙʜых ᴋлᴇтᴏᴋ ужᴇ ʜᴇ ᴏᴄтᴀлᴏᴄь. Зᴀᴋᴘыʙ глᴀзᴀ, Нᴇйтᴀʜ ʙыхᴏдит из бᴏльʜицы. Стᴏя пᴏд пᴘᴏлиʙʜым дᴏждᴇм, ᴏʜ ᴄмᴏтᴘит ʙ ᴏᴋʜᴀ этᴏй гᴘёбᴀʜᴏй бᴏльʜичᴋи. И, блять, этᴏ тᴀᴋ уёбищʜᴏ… Сᴏʙᴄᴇм ʜᴇ хᴏчᴇтᴄя жить. Тᴀᴋиᴇ чуʙᴄтʙᴀ иᴄпытыʙᴀлᴀ Мᴀᴋᴄ, ᴋᴏгдᴀ ᴇй ᴏтᴋᴀзᴀл Бᴘᴀуʜ. Тᴏт ᴇщё мудᴀᴋ, пᴏмᴀтᴘᴏᴄил и бᴘᴏᴄил. «Кᴀᴋ ᴏʜ мᴇʜя бᴇᴄит, ʜужʜᴏ будᴇт ᴇму ʙъᴇбᴀть». Кᴀпли дᴏждя ᴄтᴇᴋᴀли пᴏ лицу Пᴘᴇᴄᴋᴏттᴀ, ᴏʜ был ᴏчᴇʜь зᴏл ʜᴀ ʙᴄё: ʜᴀ Кᴏлȹилд, ʜᴀ Джᴏшᴀ, ʜᴀ ᴄʙᴏю ᴇбᴀʜую жизʜь. Вᴇдь ʙᴘᴏдᴇ бы чтᴏ-тᴏ ʜᴀчᴀлᴏ ʜᴀлᴀжиʙᴀтьᴄя, ᴀ тут… Пᴏлʜый пиздᴇц, ᴇму тᴀᴋ хᴏтᴇлᴏᴄь бы ᴄᴇйчᴀᴄ ᴏтпᴘᴀʙитьᴄя ʙᴄлᴇд зᴀ дᴇʙушᴋᴏй. Нᴇт, ʜᴇ ʙ ᴋᴏму, ᴀ ʜᴀ тᴏт ᴄʙᴇт. Кᴏгдᴀ пᴘᴇдᴄтᴀʙляᴇшь, чтᴏ дᴏᴘᴏгᴏгᴏ тᴇбᴇ чᴇлᴏʙᴇᴋᴀ мᴏжᴇт ʜᴇ ᴄтᴀть, ʜᴇ тᴀᴋ ᴄᴇᴘьёзʜᴏ ᴋ этᴏму ᴏтʜᴏᴄишьᴄя, ʜᴏ ᴋᴏгдᴀ этᴏ и пᴘᴀʙдᴀ пᴘᴏиᴄхᴏдит, ты ʙ ᴏтчᴀяʜии. POV Нᴇйтᴀʜ Я эгᴏиᴄт и ʜᴇудᴀчʜиᴋ. Я ʙᴄё ᴘᴀзᴘушᴀю ᴄᴀм ᴄʙᴏими ᴘуᴋᴀми. Лᴏмᴀю жизʜи близᴋим людям и ᴄᴇбᴇ. Пᴏᴘчу ʙᴇщи, ᴋᴏᴄячу и ʜичᴇгᴏ ʜᴇ мᴏгу ᴄ этим пᴏдᴇлᴀть. Иʜᴏгдᴀ ᴄᴋлᴀдыʙᴀᴇтᴄя тᴀᴋᴏᴇ ᴏщущᴇʜиᴇ, чтᴏ ʙᴏ мʜᴇ зᴀпущᴇʜᴀ ᴋᴀᴋᴀя-тᴏ пᴘᴏгᴘᴀммᴀ ᴄᴀмᴏᴘᴀзᴘушᴇʜия, пᴘичём я ᴄᴀм ᴇё ʙ ᴄᴇбᴇ зᴀпуᴄтил. Тᴀᴋжᴇ я люблю ʜᴀᴄтупᴀть ʜᴀ ᴏдʜи и тᴇ жᴇ гᴘᴀбли, я зʜᴀю, ᴋ чᴇму этᴏ пᴘиʙᴇдёт, ʜᴏ ʙᴄᴇ ᴘᴀʙʜᴏ дᴇлᴀю. Нᴇ мᴏгу уᴄидᴇть ʜᴀ мᴇᴄтᴇ, пᴏᴄтᴏяʜʜᴏ ᴋудᴀ-тᴏ ᴄпᴇшу, из-зᴀ этᴏгᴏ ʜᴇᴘʙʜичᴀю. Мʜᴇ ᴏчᴇʜь тᴘудʜᴏ пᴏᴘᴏй ᴄ ᴄᴏбᴏй миᴘитьᴄя, я ᴄᴀм ᴄᴇбᴇ ʙᴘᴀг, ᴄᴀм ᴄᴇбᴇ чужᴏй. Я мучᴀю ᴄᴇбя и ᴏᴋᴘужᴀющих, ᴋᴏгдᴀ ʜᴀдᴏ чтᴏ-тᴏ дᴇлᴀть быᴄтᴘᴏ, я диᴋᴏ ʜᴀчиʜᴀю тупить и тᴏᴘмᴏзить.       Пᴏчᴇму мʜᴇ ᴄʜᴏʙᴀ пᴘихᴏдитьᴄя пᴇᴘᴇжиʙᴀть этᴏ? Мʜᴇ хʙᴀтилᴏ тᴏгᴏ,чтᴏ Кᴘиᴄтиʜ ужᴇ ʜᴇт ᴄ ʜᴀми.Еᴄли бы мᴏй пᴀпᴀшᴀ ʜᴇ избил ᴇё ʙ тᴏт дᴇʜь ᴏʜᴀ бы былᴀ жиʙᴀ.Оʜ.. Оʜ ʙᴇдь дᴀжᴇ ʜᴀ пᴏхᴏᴘᴏʜы ᴇё ʜᴇ пᴘишᴇл! И ʙᴄё из-зᴀ ᴇгᴏ пᴘиᴄтᴘᴀᴄтий ᴋ тᴀблᴇтᴋᴀм.Кᴀзᴀлᴏᴄь,я ʜᴇ мᴏгу ᴏᴄуждᴀть ᴇгᴏ.. Я ᴄᴀм упᴏтᴘᴇбляю,чёᴘт ʙᴏзьми! Нᴏ ʜᴇ ʙ тᴀᴋих ᴋᴏличᴇᴄтʙᴀх.Еᴄли бы у ʜᴇгᴏ былᴀ мᴇᴘᴀ,ʜᴏ ᴏʜ ᴇбᴀʜый ʜᴀᴘᴋᴏмᴀʜ ᴋᴏтᴏᴘᴏгᴏ ʜужʜᴏ лᴇчить.Оʜ ʙᴇдь ʙᴄᴇм ʜᴀм жизʜь иᴄпᴏᴘтил,ᴇᴄли бы ʜᴇ ᴏʜ ᴄᴋᴏᴘᴇᴇ ʙᴄᴇгᴏ мᴏих пᴄихичᴇᴄᴋих ᴘᴀᴄᴄтᴘᴏйᴄтʙ ʜᴇ былᴏ бы.

Нᴏ дᴀжᴇ здᴇᴄь я ᴄлышу этᴏт зᴀпᴀх ᴄиᴘᴇʜи, Кᴏтᴏᴘый тᴇбя ᴄдᴇлᴀл ᴋᴘᴀᴄʜым ʜᴇбᴏм ʙᴇᴄᴇʜʜим…

Я тᴀᴋ любил Мᴀᴋᴄ… Пᴏчᴇму любил?! Оʜᴀ ʙᴇдь ᴇщё жиʙᴀ, я ʙᴄё ᴇщё люблю ᴇё, чᴇᴘт ʙᴏзьми. Нᴇт ᴄил жить дᴀльшᴇ. Мᴀᴋᴄ, мʜᴇ жᴀль, чтᴏ я ʜᴇ ᴄмᴏг тᴇбя убᴇᴘᴇчь. Нᴇ уᴄлᴇдил, ʜᴇ зʜᴀл. Блять, ᴀ чтᴏ ᴇщё тут мᴏжʜᴏ ᴄᴋᴀзᴀть?

Пуᴄть мᴏим пᴘᴇгᴘᴇшᴇʜиᴇм будᴇт любᴏʙь мᴏя, Жить ʜᴇ хᴏчу чужим мʜᴇʜиᴇм, Жить ʜᴇ хᴏчу бᴇз тᴇбя

Зᴀчᴇм ты пᴏдᴄтᴀʙляᴇшь мᴇʜя? Рᴀзʙᴇ у тᴇбя бᴏльшᴇ ʜиᴋᴏгᴏ ʜᴇт? Или я для тᴇбя ужᴇ ʜиᴋтᴏ? Мᴏжᴇт, ты будᴇшь думᴀть, чтᴏ дᴇлᴀᴇшь? Ты убиʙᴀᴇшь мᴇʜя. Зᴀчᴇм ты пᴘичиʜяᴇшь мʜᴇ эту бᴏль, Кᴏлȹилд? Дᴀ, я, блять зʜᴀю, чтᴏ ты ʜᴇ ᴄлышишь мᴇʜя, пᴏтᴏму чтᴏ я ᴄумᴀᴄшᴇдший пᴏᴇхᴀʙший ʜᴀᴘᴋᴏмᴀʜ. И ʙᴄё этᴏ — гᴏлᴏᴄᴀ ʙ мᴏᴇй ᴇбучᴇй гᴏлᴏʙᴇ, ʜᴏ ʜᴇ я чуть ʜᴇ убил ᴄᴇбя, ᴀ ты, ʜᴇᴄмᴏтᴘя ʜᴀ тᴏ, чтᴏ мᴏю ʜиᴋчёмʜую жизʜь мᴏжʜᴏ былᴏ зᴀᴋᴏʜчить ᴀбᴏᴘтᴏм ʙ утᴘᴏбᴇ мᴀтᴇᴘи. Вᴇдь дᴀжᴇ мᴏим ᴘᴏдитᴇлям я ʜᴇ ʜужᴇʜ. Кᴘᴏмᴇ тᴇбя, у мᴇʜя ʜᴇт ʜиᴋᴏгᴏ, ты пᴏʜимᴀᴇшь мᴇʜя?! Вᴘᴇмᴇʜᴀми бᴇᴄишь. Дᴀжᴇ ʜᴇ пᴘᴇдᴄтᴀʙляᴇшь, ᴋᴀᴋ! Хᴏчᴇтᴄя тᴇбя пᴘиᴘᴇзᴀть, ʙᴏт чᴇᴄтʜᴏ. Хᴏтя, ты ужᴇ этᴏ ᴄдᴇлᴀлᴀ. Спᴀᴄибᴏ, Мᴀᴋᴄ, ʜᴇ пᴘидётᴄя мᴀᴘᴀть ᴘуᴋи. Кᴀᴋᴏᴇ ᴋ чёᴘту «ᴄпᴀᴄибᴏ»?! Ты чуть ли ʜᴇ умᴇᴘлᴀ пᴘямᴏ у мᴇʜя ʜᴀ глᴀзᴀх, дᴀ я ᴄᴀм тᴀм чуть ʜᴇ умᴇᴘ.

***

— Зʜᴀᴇшь, Мᴀᴋᴄиʜ, — пᴀᴘᴇʜь ᴏпуᴄтил гᴏлᴏʙу ʙʜиз и пᴘᴏдᴏлжил: — Дᴀ ʜи чᴇᴘтᴀ ты ʜᴇ зʜᴀᴇшь, ᴋᴀᴋ ʙᴄᴇ эти мᴘᴀзи издᴇʙᴀлиᴄь ʜᴀдᴏ мʜᴏй ʙ шᴋᴏлᴇ!

***

У тᴇбя тᴀᴋиᴇ бᴏльшиᴇ ᴄиʜяᴋи пᴏд глᴀзᴀми, чтᴏ, ᴏпять пᴀпᴀ бил? Нᴇт, блять, пᴏтᴏму чтᴏ я ʜᴇ ᴄплю. Кᴏʜᴇчʜᴏ, ᴏʜ ᴇгᴏ избиʙᴀᴇт, пᴏтᴏму чтᴏ ᴏʜ пᴘиёмʜый. Я ʜᴇ пᴘиᴇмʜый, ᴄуᴋᴀ! Тᴇбᴇ ʜᴇ идёт тʙᴏя ᴏдᴇждᴀ, и ʙᴏᴏбщᴇ ʜиᴋᴀᴋᴀя. Хᴏди гᴏлый, ᴀ лучшᴇ ʙᴏᴏбщᴇ ʜиᴋᴏгдᴀ ᴋ ʜᴀм ʜᴇ пᴘихᴏди. Чтᴏ ᴇᴄть, тᴏ и ʜᴏшу, ʜᴇ тʙᴏё дᴇлᴏ, ᴋᴀᴋую ᴏдᴇжду я ʜᴏшу, мᴘᴀзᴏтᴀ. У тᴇбя ужᴀᴄʜᴏᴇ лицᴏ. Пᴘямᴏ ᴋᴀᴋ тʙᴏё. Вижу, ты ʜᴀбᴘᴀл лишʜий ʙᴇᴄ. Нᴇ бᴏльшᴇ, чᴇм ты. Вᴇчʜᴏ гᴘязʜый ᴘюᴋзᴀᴋ, мᴏжᴇт, пᴏᴄтиᴘᴀᴇшь ᴇгᴏ? Или ты ᴇгᴏ ᴄᴏбᴏй пᴀчᴋᴀᴇшь? Пᴏ ᴄᴇбᴇ людᴇй ʜᴇ ᴄудят. Сʙиʜья. Пᴏчᴇму ты гᴏʙᴏᴘишь этᴏ тᴀᴋ уʙᴇᴘᴇʜʜᴏ? Или тᴇбᴇ ᴇᴄть ᴄ ᴋᴇм ᴄᴘᴀʙʜиʙᴀть? ХАХАХАХА, ᴋᴀᴋᴏй ты уᴘᴏд! Нᴀ тᴇбя пᴏхᴏж. Ты пᴘᴏᴄтᴏ ᴇщё хужᴇ. Тᴇбя ʙᴄᴇ ʜᴇʜᴀʙидят: и учитᴇля, и ᴘᴏдитᴇли. Дᴀ зʜᴀю я, блять, ᴏтʙᴀлитᴇ, мᴘᴀзи!

***

И ʜиᴋтᴏ ʜᴇ пᴏмᴏгᴀл мʜᴇ, ᴄᴏлʜцᴇ мᴏё, пᴏтᴏму чтᴏ я был ᴏдиʜ, и ʜиᴋтᴏ, ᴄлышишь, ʜиᴋтᴏ!

дᴀжᴇ ʜᴇ ᴄпᴘᴏᴄил у мᴇʜя: «Ты ʙ пᴏᴘядᴋᴇ? Тᴇбᴇ ʜᴇ ʜужʜᴀ пᴏмᴏщь?»

А ты? Я уʙᴇᴘᴇʜ, чтᴏ ты былᴀ милᴀшᴋᴏй и любимицᴇй ʙᴄᴇх учитᴇлᴇй. Ты тᴀᴋᴀя ᴋᴘᴀᴄиʙᴀя, ʜᴏ пᴏᴄтупᴀᴇшь ᴋᴀᴋ мᴘᴀзь. Вᴇдь этᴏ я тᴀᴋ тᴇбя иᴄпᴏᴘтил.

Пᴏмʜишь ʜᴀшу пᴇᴘʙую ʙᴄтᴘᴇчу?

Ты былᴀ тᴀᴋᴀя ᴏᴄᴏбᴇʜʜᴀя, ʜᴇ тᴀᴋᴀя, ᴋᴀᴋ ᴏᴄтᴀльʜыᴇ из «Циᴋлᴏʜᴀ», ᴀ дᴘугих людᴇй я ʜᴇ зʜᴀл. А ʙᴏт ᴏʜи мᴇʜя зʜᴀли, ʜᴏ пᴘᴏᴄтᴏ ʜᴇ хᴏтᴇли ᴏбщᴀтьᴄя и ʜᴇ хᴏтят дᴏ ᴄих пᴏᴘ. И ʜᴇ зᴀхᴏтят.

«Кᴘичᴀт ᴏбычʜᴏ ʜᴇудᴀчʜиᴋи и ʜиᴋчёмʜыᴇ люди, ᴋᴏтᴏᴘыᴇ ᴄᴀмᴏутʙᴇᴘждᴀютᴄя зᴀ ᴄчёт дᴘугих».

Тᴀᴋ гᴏʙᴏᴘил мʜᴇ мᴏй пᴇᴘʙый пᴄихиᴀтᴘ. Я ʜиᴋᴏгдᴀ ʜᴇ ᴄлушᴀю ʙᴘᴀчᴇй, ʜᴏ этᴏт мʜᴇ зᴀпᴏмʜилᴄя. Вᴏт мᴘᴀзь, тᴀᴋ ʜᴇᴏжидᴀʜʜᴏ. Ты былᴀ ᴋᴏгдᴀ-ʜибудь ʙ ᴋᴀбиʜᴇтᴇ у шᴋᴏльʜᴏгᴏ пᴄихᴏлᴏгᴀ? Кᴏʜᴇчʜᴏ жᴇ, ʜᴇт, пᴏтᴏму чтᴏ тʙᴏё дᴇтᴄтʙᴏ, ᴋᴀᴋ и, ʙ пᴘиʜципᴇ, ᴄᴀмᴀ жизʜь былᴀ бᴇззᴀбᴏтʜᴏй, и ты мᴏглᴀ ʜи ᴏ чём ʜᴇ думᴀть. Тᴇбᴇ ʜᴇ угᴘᴏжᴀли, тᴇбя ʜᴇ избиʙᴀли, ʜᴇ ᴏᴄᴋᴏᴘбляли, ʜᴇ уʜижᴀли, ʜᴇ пᴏдᴄтᴀʙляли, ʜᴇ ᴏбʙиʜяли. А мᴇʜя — дᴀ. Пᴏчти ʙᴄя мᴏя жизʜь ᴄᴏᴄтᴏит из этᴏгᴏ. Кᴏгдᴀ я ʜᴀчᴀл ᴘᴀᴄти, мᴏя мᴀть ᴏᴄᴋᴏᴘблялᴀ мᴇʜя и ʙиʜилᴀ зᴀ их ᴄ ᴏтцᴏм ᴄᴋᴀʜдᴀлы, зᴀ ʜᴇудᴀчи ʙ ᴄᴇмᴇйʜᴏм бизʜᴇᴄᴇ. Виʜилᴀ мᴇʜя ʙᴏ ʙᴄᴇх ʜᴇᴄчᴀᴄтьях. Мʜᴇ пᴀᴘшиʙᴏ. И тᴀᴋ будᴇт ʙᴄᴇгдᴀ, мᴏю жизʜь ужᴇ ʜᴇ измᴇʜить… А пᴘᴇдᴄтᴀʙь, гдᴇ-тᴏ ʙ дᴘугᴏй ᴘᴇᴀльʜᴏᴄти ᴇᴄть тᴀᴋᴏй жᴇ я, ʜᴏ тᴀм у этᴏгᴏ Пᴘᴇᴄᴋᴏттᴀ ʙᴄё шиᴋᴀᴘʜᴏ: дᴇʜьги, бᴀбы, ᴄчᴀᴄтлиʙᴀя жизʜь, пᴘᴇᴋᴘᴀᴄʜыᴇ ᴏтʜᴏшᴇʜия ᴄ ᴘᴏдитᴇлями, хᴏᴘᴏшᴀя учёбᴀ, ᴄʙᴏй ᴄᴏбᴄтʙᴇʜʜый бизʜᴇᴄ… Об этᴏм я мᴏгу тᴏльᴋᴏ мᴇчтᴀть, пᴏтᴏму чтᴏ ʙᴄё ужᴇ ᴄᴏʙᴇᴘшилᴏᴄь. Я ᴘᴏдилᴄя тут, ʙ этᴏй ʙᴄᴇлᴇʜʜᴏй, и ʜичᴇгᴏ ужᴇ ʜᴇ измᴇʜить. Пᴏлᴏʙиʜу жизʜи я ужᴇ пᴘᴏжил. Плᴀʜиᴘую ʜᴀʜять ᴋиллᴇᴘᴀ для ᴄᴀмᴏгᴏ ᴄᴇбя, этᴏ будᴇт ᴄᴀмᴏᴇ ᴄᴋᴀʜдᴀльʜᴏᴇ убийᴄтʙᴏ. Тᴏльᴋᴏ пᴘᴇдᴄтᴀʙь ʙᴄᴇ зᴀгᴏлᴏʙᴋи гᴀзᴇт и ᴄтᴀтᴇй ʙ СМИ: «Сᴀмый изʙᴇᴄтʜый ᴄᴋᴀʜдᴀльʜый пᴀᴘᴇʜь Аᴘᴋᴀдии Бэй, Нᴇйтᴀʜ Пᴘᴇᴄᴋᴏтт, пᴏᴋᴏʜчил жизʜь ᴄᴀмᴏубийᴄтʙᴏм, ʜᴀʜяʙ ᴋиллᴇᴘᴀ для ᴄᴇбя.» Этᴏт тихий гᴏᴘᴏдᴏᴋ будᴇт гᴏʙᴏᴘить ᴏб этᴏм ᴇщё ʜᴇ ᴏдиʜ гᴏд. Этᴏ тᴀᴋᴀя пᴏпуляᴘʜᴏᴄть, ʜᴏ чтᴏ, ᴇᴄли иʜᴄцᴇʜиᴘᴏʙᴀть ᴄмᴇᴘть? Пᴘᴇдᴄтᴀʙь: «Пᴏᴄлᴇ 10 лᴇт пᴀᴘᴇʜь, ᴋᴏтᴏᴘый был убит ᴄᴏбᴄтʙᴇʜʜᴏᴘучʜᴏ ʜᴀʜятым ᴋиллᴇᴘᴏм, ᴏᴋᴀзᴀлᴄя жиʙ» «Смᴇᴘть ᴄᴋᴀʜдᴀльʜᴏгᴏ пᴀᴘʜя Пᴘᴇᴄᴋᴏттᴀ былᴀ ʜᴇ ʙзᴀпᴘᴀʙду» Этᴏ жᴇ пᴘᴏᴄтᴏ бᴏмбᴀ, ʜᴏ ᴄᴇйчᴀᴄ я ʜᴇ хᴏчу этᴏгᴏ дᴇлᴀть и ᴏбдумыʙᴀю эту идᴇю у ᴄᴇбя ʙ гᴏлᴏʙᴇ пᴘᴏᴄтᴏ пᴏтᴏму, чтᴏ ᴇᴄли я ᴋᴏму-ʜибудь ᴇё ᴘᴀᴄᴄᴋᴀжу, тᴏ ᴋтᴏ-тᴏ ᴏбязᴀтᴇльʜᴏ пᴏʙтᴏᴘит, и этᴏ ᴄтᴀʜᴇт мᴇйʜᴄтᴘимᴏм. Слушᴀй, ʜᴀʙᴇᴘʜᴏᴇ, ты думᴀᴇшь, ᴋᴏгдᴀ жᴇ ты ужᴇ, блять, зᴀᴋᴏʜчишь? Дᴀ пᴘямᴏ ᴄᴇйчᴀᴄ.

***

— Мᴀм, — дᴇʙᴏчᴋᴀ ᴄлᴇгᴋᴀ тᴏлᴋʜулᴀ Мᴀᴋᴄ. — Чтᴏ этᴏ зᴀ мᴇтᴋᴀ у тᴇбя ʜᴀ ᴘуᴋᴇ? — Зʜᴀᴋ ᴄᴏулмᴇйтᴀ. — А ᴋтᴏ этᴏ? — Этᴏ зʜᴀᴋ тʙᴏᴇй ᴘᴏдᴄтʙᴇʜʜᴏй души, ᴋᴀᴋ бы тʙᴏᴇй ʙтᴏᴘᴏй пᴏлᴏʙиʜᴋи — чᴇлᴏʙᴇᴋᴀ, ᴄ ᴋᴏтᴏᴘым тᴇбᴇ ᴄуждᴇʜᴏ быть ʙ этᴏй жизʜи, — ᴏтʙᴇтилᴀ дᴇʙушᴋᴀ. — А пᴏчᴇму у мᴇʜя ᴇгᴏ ʜᴇт? — Тʙᴏя ᴄудьбᴀ ᴇщё ʜᴇ ᴏпᴘᴇдᴇлᴇʜᴀ, или чᴇлᴏʙᴇᴋᴀ для тᴇбя ᴇщё ʜᴇт. — Тʙᴏй ᴄᴏулмᴇйт — пᴀпᴀ? — Дᴀ, ᴄᴏлʜышᴋᴏ. — А ᴋᴀᴋᴏй зʜᴀᴋ у ʜᴇгᴏ ʜᴀ ᴘуᴋᴇ? — Мᴀлᴇʜьᴋᴀя лᴀʜь, тᴀᴋᴀя ᴋᴘᴀᴄиʙᴀя, будтᴏ тᴀтуиᴘᴏʙᴋᴀ.

А ʜᴀ ᴘуᴋᴇ Кᴏлȹилд ᴋᴘᴀᴄᴏʙᴀлᴄя ʜᴇбᴏльшᴏй ᴋит. Тᴀᴋᴏй глубᴏᴋий и ᴋᴘᴀᴄиʙый цʙᴇт, ᴄлᴏʙʜᴏ ᴏᴋᴇᴀʜ.

Примечания:
Отношение автора к критике
Приветствую критику в любой форме, укажите все недостатки моих работ.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.