The Neighbourhood Sweater Weather
All I am, Is a man, I want the world, In my hands. I hate the beach, But I stand, In California with my toes in the sand. Use the sleeves of my sweater, Let’s have an adventure. Head in the clouds, But my gravity’s centered. Touch my neck, And I’ll touch yours, You in those little high waisted shorts. She knows what I think about, And What I think about, One love. Two mouths. One love. One house. No Shirt. No Blouse. Just us. You find out. Nothing that we don’t want to tell you about, No. Cause it’s too cold, For you here, And now so let me hold both your hands in, The holes of my sweater. And if I may, Just take your breath away. I don’t mind if there’s not much to say, Sometimes silence guides our minds to move to a place so far away. Goosebumps start to raise, The minute that my left hand meets your waist. And then I watch your face, Put my finger on your tongue ‘cause you love the taste. These hearts adore, Every one the other beats heart is for Inside this place it’s warm, Outside it starts to pour. Coming Down, One love. Two mouths. One love. One house. No Shirt. No Blouse. Just us. You find out. Nothing that we don’t want to tell you about. Cause it’s too cold, For you here, And now so let me hold both your hands in, The holes of my sweater.
__________________________________ Допевая последние строчки из песен, она дошла до центра города. Осматривая всё вокруг она увидела, что многие витрины были украшены в новогоднем стиле, а на некоторых даже гирлянды висели. Всё это заставляло сердце трепетать, мурашки по Коже но это не мороз. Она решила уйти куда-то дальше центра, может к лесу? Или же в заброшенный дом? Она пошла на полу заброшенное кладбище, с первого взгляда на него можно понять, что близкие тех кто здесь похоронен, совсем перестали приходить на могилы. Уже недавно выпавший снег украшал это место, древесина трещала под покровом снега, если находиться на этом кладбище в полной тишине, можно будет услышать скрип древесины. Это мыши, которые прорыли свои норки под землей и устроившие свои дома в гробах. Звучит это очень печально, осмотрев всё кладбище девушка остановила свой взор на железно-чёрном кресте которого укрывал маленький чёрный заборчик. можно сказать, что эта могила была самой ухоженной и красивой на всём этом кладбище. Девушка подошла ближе, посмотрев на могилу грустным взором, она тихо заплакала. Ей было невыносимо больно на душе, эта боль выходила со слезами, не каждый бы человек проходящий мимо этого кладбища, услышал всхлипы и звук падающих слёз на хрустящий снег. Кладбище не самое лучшее место, чтобы ощущать радость Ночь начала завершаться, пора возвращаться домой. Эти зимние слёзы запомнились ей на долго…