Блог

Привет, ребят, как часто у кого бывает, что ты что-то забыл, или пытался забыть? Наверное такое было у всех... Со мной сегодня случилась, даже не сегодня, а на этой неделе, очень... ( Даже не знаю, как описать) пускай будет, просто, ситуация. Я поехала навестить, достаточно далеко, очень дорогого мне человека... В последнюю нашу встречу, не так уж и давно она была, я оставила ему свой старый смартфон, года три иму, но инфа на нём была где-то 5-ти летней давности... Да, и такое бывает. Я слушала на своем старом смартфоне музыку, и наткнулась на одну песню... Песню, которую мне ещё в 17-ом году - это был конец второго курса учебы в колледже, отправил в этот же VK, парень. Парень которого я тогда очень уважала и любила. Хоть уже тогда я знала, что замуж я за него не пойду. Да, ребят, так в жизни бывает... Мы с ним общались очень долго, ещё до 2021-ого, но в конечном итоге, прикрутили общение. Эту песню он мне отправил в 2017-ом, я уже и забыла о ней, за столько-то лет... Но стояло мне наткнутся на неё, я опять вспомнила тот день, как она ко мне попала... То, как у меня её стягивали все, кто только раз услышал... "Спасибо, спасибо тебе за то, что так сильно любил меня". Саша Санта - "Попрошу" https://youtu.be/42i0pi-P0qI?si=8ml55lkK36JutLqO РS Спасибо, именно благодаря тебе и всему, что с тобой связано... Получились такие прекрасные персонажи как: Рене Симм и Михаил Цепиш.
Читать далее ›
Всім привіт, дорогі друзі. 🙂 Ой, щось мене тягне писати останнім часом. Не знаю добре це чи погано, ну вже як є.😉 Що стосується фанфіку "Либо пан, либо пропал" - то не хвилюйтеся, я про нього не забуваю. Дана історія буде писатися в зимовий період, від грудня 2023 року, до лютого 2024 року. Як кажуть, атмосфера зими надихає. Всім позитиву, здоров'я, миру та добра.🕊️ З повагою - автор блогу, Yuniki.
Читать далее ›
Добрий вечір ( день), дорогі читачі. Пройшов місяць з того моменту, як я прийняла не просте для себе рішення. Повірте, була причина. Але... зараз давайте про веселе, гаразд?😉 Постукала мені в голову ідея, поцікавитися у Вас, який з персонажів цієї історії підійшов би на роль Вашого істинного? (Ойой, що ж я творю?... Якщо чесно - мені і правда дуже-дуже цікаво. 🙃) Історія " Ти це те, що я хочу залишити в живих", вона ще до тепер зі мною. От мені, на мою думку на роль істинного підійшов би Рене, або Ейс, так як я дуже вреднюча! А хто підійде Вам?) Якщо мене читають особи чоловічої статі - то обераєте протилежну стать. А між іншим, як бажаєте. 🙂 А~, ледь не забула, і ще... Хто із персонажів близький Вам за характером? В кому бачите себе?) Я не скажу, спробуйте самі вгадати. Свої варіанти пишіть в коментарях до звернення, або в особисті повідомлення... Буду рада кожному.🙂 Мені і правда вельми цікаво. Хорошого всім настрою. З повагою - завжди ваша Yuniki. ♥️ PS всіх люблю.
Читать далее ›
Всім привіт, дорогі друзі. 🙂 Так-так, і знову я стараюсь написати для Вас щось веселе, щоб всі, хто буде читати даний пост, посміхнулися. Хочеться побажати, щоб всіх Вас в новому році не покидала: віра, надія та любов, щоб все позитивне чого Ви хочете збулося. Так як мої спостереження показують, більшість з Вас - також пише, хочеться побажати Вам натхнення. Хай Новий рік принесе Вам тільки радість і позитив. Щастя Вам здоров'я та миру, дорогі читачі.🕊️ З повагою Yuniki ❄️♥️
Читать далее ›

Привіт 🙂

17 ноября 2022 г. в 06:16
Привіт, дорогі друзі. Я рада вітати Вас в себе на сторінці профілю. 🙂 Щиро рада всім, хто завітав ( Я веду і вестиму свій блог українською, тільки з тієї причини, що мені так подобається - на майбутнє, щоб не викликало непорозумінь.) Як Ви могли помітити, від лютого 2022-го року, я не публікую фанфіків, ані продовжень до наявних історій, ані запланованих. Одна із моїх робіт, можна сказати - основна, на доопрацюванні. Ніяк руки не доходять закінчити правки, все знаходяться важливіші справи. На даний момент я більш активна в якості гами-редактора. Не переймайтесь, автор Yuniki нікуди не зникла, я все ще з Вами. 🙂 Щиро дякую всім тим, хто читає і чекає на продовження написаних мною історій. Дякую всім за підтримку, ( І не тільки... Все, що не вбиває - робить нас сильнішими. 🙂♥️) Також, щиро вдячна тим, хто 10.11.2022 року привітав мене з днем народження. Спасибі, Ви не уявляєте, наскільки підняли мені настрій. Безмежно люблю і ціную всіх Вас, дорогі читачі, спасибі Вам за все. Всім миру і добра. 🕊️ З повагою Yuniki
Читать далее ›
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.