ID работы: 10163047

Мои песни

Смешанная
PG-13
В процессе
3
Размер:
планируется Мини, написано 13 страниц, 7 частей
Метки:
Описание:
Посвящение:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Разрешено в любом виде
Поделиться:
Награды от читателей:
3 Нравится 5 Отзывы 0 В сборник Скачать

Rozbieżny

Настройки текста
Примечания:
1. Dwuwiersz: Książki piętrzyły się na półkach, Motyw zakrwawych stron, Twoja zbrodnia życia, Rozpacz i negatywność Ty szukasz uśmiechu w ludziach Ale musisz patrzeć we śnie, Twój występ to tortura , przyjaciele płoną Na stosie. Chór: (2 razy) A ty chodź zagrajmy mi na nerwach, Wszystko w tym życie jest nudne, niezmiernie, Wszystko w tym życie jest trudne bez świata, Dla czego robisz kompromitujące na wszystkich? Tu, tu Nudno bez latte, Ból, ból Niełatwe bez świata, Czemu , czemu kompromitujące? 2. Dwuwiersz: Nie jesteś detektywem, Ani FBI agentem, Jesteś tylko głupim, głupim rozbiezieńkiem. Nie główne bohater, I nawet nie druga, Możesz wyjść, Weż mnie ze sobą. Chór:( 2 razy) A ty chodź zagrajmy mi na nerwach, Wszystko w tym życie jest nudne, niezmiernie, Wszystko w tym życie jest trudne bez świata, Dla czego robisz kompromitujące na wszystkich? Tu, tu Nudno bez latte, Ból, ból Niełatwe bez świata, Czemu , czemu kompromitujące? 3. Dwuwiersz: I wyjdź z rękami w górze, By zobaczyć ciebie całe Hollywood, Pisz prozę z rymami i z wierszami, Mam nadzieje, rozbieżienkie,rozbieżienkie, Nie kłamie. Chór:(2 razy) A ty chodź zagrajmy mi na nerwach, Wszystko w tym życie jest nudne, niezmiernie, Wszystko w tym życie jest trudne bez świata, Dla czego robisz kompromitujące na wszystkich? Tu, tu Nudno bez latte, Ból, ból Niełatwe bez świata, Czemu , czemu kompromitujące?
Отношение автора к критике
Приветствую критику только в мягкой форме, вы можете указывать на недостатки, но повежливее.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.