ID работы: 11453697

Не живий світ

Джен
R
В процессе
0
автор
Размер:
планируется Мини, написано 4 страницы, 2 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 0 Отзывы 0 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
Що яможу сказати? Застій — це найжахливіше, що може статися в житті людини. Ти не розумієш, що тобі потрібно. Чи правда тобі потрібне те чим ти займаєшся прямо зараз? Ці думки поїдають тебе зсередени, ти нічого не робиш, хоча голос в середині кричить "Досить, ставай щось роби, так не можна!", але ти сидиш зі страхом в очах і просто листаєш сторінку в соцмережах.Тобі нікуди дітися, лишається тільки чекати, коли все скінчиться і твоє життя зніметься з паузи. Ти чекаєш, чекаєш і знову чекаєш, а воно все стоїть, проблеми все накопичуються. Тобі страшно виходити з себе і щось робити, проблем стало настільки багато, що ти думаєш що не впораєшся. І що? Ти потопаєш в цьому стані і вибратися все тяжче, ти відчуваєш, як тебе тягне на дно, але ти сидиш і листаєш нескінченну сторінку соцмереж із нестерпно кричащим голосом в середині себе. Життя після школи не стає таким прекрасним, як ми собі думали воно стає набагато тяжчим і страшнішим. Студенське життя не таке прекрасне, як нам розповідали. Воно несперпне, особливо для тих хто погано ладить з людьми.Коли ти боїшся того небачкння, що буде далі, сплановуєш день, а все іде зовсім по іншому, нові люди, нове місто і мала би бути нова ти... Ти. Така як і була. Нічого в тобі не змінилося, хоча... Стресу в твоєму житті стало набагато більше, так само як і твоїх думок. Все в твоєму житті відбувається не так як ти придумала і цьому сенс. Не може майбутнє підлаштовуватися під тебе. Ти вступила не в той університет, на факультет, який ніколи б не обрала, так ти і не обирала, за тебе все вирішили батьки. Бажання навчатися на третій місяць зовсім немає, ти поглиблюється в свої думки і зариваєшся в глибоку яму, в якій тихо і спокійно, не враховуючи той гучний голос, який виривається із середини. Що казати батькам? Ти вже і так на початку навчального року закатувала істерику, а тут уже скоро сесія. Що робити? Ти думаєш виходу немає і пускаєш все на самотік,"Що буде, те й буде", все що можна сказати про те що відбувається в твоєму житті. Уже ніяких планів, просто існування...
Отношение автора к критике
Приветствую критику только в мягкой форме, вы можете указывать на недостатки, но повежливее.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.