ID работы: 11836062

потойбічний & реальний світ

Гет
G
В процессе
2
автор
Размер:
планируется Миди, написано 7 страниц, 4 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Разрешено с указанием автора и ссылки на оригинал
Поделиться:
Награды от читателей:
2 Нравится 0 Отзывы 2 В сборник Скачать

Часть 1

Настройки текста
Mi Yong — дитина народженна ангелом від демона і відправлена на землю, щоб визначити на яку сторону вона перейде після вісімнадцятирічя. Вона з малечку знала, що в день коли її виповниться 18 років, вона матиме вибрати куди її відправитися, в підземне царство до тата чи в небесне царство до мами. Мі Йонг вчилася і жила, як проста дівчина, маючи сили дані її батьками при народженні було заборонено користуватися на землі, щоб не було проблем. За 16 років життя на землі вона почала захоплюватися земною культурою і мистецтвом. А також слухала к-рор, вона захопилася творчістю одного виконавця нікнейм якого був Agust D, а справжнє їм’я Мін Юнгі. Їхня перша зустріч відбулася не як фанатка з кумиром, а як жертва і хуліганка, через яку стерлися записи пісень, які Юнгі записував на протязі години. Хоча ітина була не такою як він собі представляв. Йонг могла бачить майбутьнє, тож в той день вона врятувала його студію від пожежі підчас короткого замиканя вимкнувши світло. Коли вона вимкнула світло то залишила записку біля щочика де попросила, не вмикати світло самому, а визвати електриків, щоб перевілили справність всіх приладів в студії. Він встиг замітити її лише іза спини. Юнгі дуже розізлився, що втратив всі записи, але всетаки визвав електриків щоб все перевірили. Попри те що вона була права в несправності приладів, співак вирішив написати заяву в поліцію за проникненя в його студію і знищення записів, як основний доказ послугувала її записка на якій залишилися відбиткі пальців. Як не дивно, але її знайшли дуже бистра кримінальну справу вирішили не відкривати адже завдяки їй вдалося вчасно усунути не справний прилад та запобігти пожежі. Мі Йонг забрали в участок та визвали Юнгі, щоб розібрати з цією ситуацією. У відділку поліції. — Добрий день, Мін Юнгі, ось вона сидить. можливо бажаєте поспілкуватися з нею? — спитав поліцейський. — Добрий день, так було б добре, якби я особисто дізнався причину її поведінки. — Юнгі підійшов і сів біля Йонг.Він довго дивився на неї і нерозумів навіщо такій красивій дівчині іти на злочин і проникати вчуже приміщення. І через декілька хвилин запитав. — Нащо? — В-вибачте — тихо, трохи злякано сказала Мі Йонг. Тоді Юнгі спитав ще раз  — Нащо ти залізла до мене в студію і вимкнула світло, через тебе вся моя година робота пішла коту під хвіст? — В-вибачте я не знала що так вийде, я тільки хотіла запобігти утвореню пожежі. — такжеж тихо знову промовила Мі Йонг. — Ай, да пофіх тобі випишуть штраф і на тому все, я не буду відкривати справу і подавати на тебе в суд. — Д-дякую вам. — А доречіяк ти дізналас про несправність розетки і про пожар? — А-а ну цей я типу можу бачити майбутьнє. — А то ти типу шаманка? — Щось типу того.- вже з невеликою усмішкою на лиці сказала Мі Йонг. Юнгі втав і направився в сторону виходу, а Мі Йонг оплатила штраф і пішла до дому.В неї був доволі гарний настрій адже сьогодні вона особисто говорила зі своїм кумиром, не дивлячись на те що це все відбувалося в відділку поліції. Пройшов тиждень з того дня. Все дуло як зазвичай Мі Йонг була в шолі і раптом її на телефон приходить повідомлення, що вона запрошена на фан зустріч BTS. В той момент вона від радості закричала і на її крик зійшлися всі однокласники. — Мі Йонг, що з тобою, чого ти так кричиш? — спитала її подруга Йо Соль. — Соль, я отримала запрошення на фан зустріч, ось дивися. — її очі світилися від щастя, хоча вона боялася зустрічатися з Юнгі після того що сталося, незнаючи, що це запрошення її відправив він особисто. — Ого, повезло тобі, казали що кількість запрошень мала, завідую тобі ти побачиш всіх учасників BTS. — Ей, ти чого тобі може тоже вдастя отримати запрошення, ще часу достатньо щоб взяти участь і виграти його. — Да, я знаю, але я думаю що я знову не виграю. — Все давай готуватися до уроку адже він скоро почнеця, тиж не хочеш знову після уроків спордзал мить. — Ввечері їй прийшло ще одне повідомнення з того ж номера що й запрошення. — То ти прийдеш? — Да я прийду, — відписала Мі Йонг, — вибачте, але я можу дізнатися хто ви? — Звіно, я… — Я той кому ти зіпсувала записи і врятувала життя. — Т-то ви Мін Юнгі? — здивовано перепитала Мі Йонг. — Да, а чого ти так здивувалася? Розкажеш, що сталося тобі насправді, як ти дізналася і потрапила в студію? — Ну-у, я побачила як це сталося і вирішила заодігти пожежі, а потрапила я через чорний вихід там просто не має камир. — Про чорний вихід розумно придумала, але всетаки як ти могла побачити пожежу якої ще даже не було? Га. — Вибачте, але я не можу розказувати подробиць, інакше мені винесуть наказаня батькі. — Доречі, скільки тобі років? — Мені 16 недавно виповнилося. — Аа, значчить ще учениця. — Да дригий клас старшої школи. — Тоді йди вчи уроки, а інакше не зможеш потрапити на фан зустріч навіть по запрошенню. — Добре, іду вчитися, допобаченя. — Допобаченя. Після перепискі Мі Йонг не змогла заснути. Наступного дня на уроках вона була дуже сона і виснажена. — Чого ти така сона сьогодні? — А, просто в ночі не могла заснути, всю ніч не спала. — Тільки не кажи, що ти не могла заснути, через те запрошення. — Ні, просто д/з писала. Йо Соль посміхнулася і далі продовжила слухати вчителя, а Мі Йонг заснула і проснулася під кінець остатнього урока. — Ооо, наша соня проснулася. Виспалася? — спитав вчитель. — Соль, а який зараз урок? — Вже отатній занчився. — Ой, вибачте вчитель, я не замітила як заснула. — Я вибачу, якщо завтра принесеш реферат на тему, яку ми сьогодні вивчали на уроці. — Доре я принесу. — А яка тема сьогодні була на уроці? — шепотом спитала вона в Соль — Розможення, — сміючись сказала Соль — Чесно? — Шучу, Ядерні реактиви. — Дякую. Продзевенів дзвінок після якого всі розійшлися додому. Прийшовши додоми вона сіла писати реферат. По закнченю писати взяла телефон і побачила що вже 01:35. — Ого, вже так пізно. — сказала Йонг і пішла спати. Але невзапно її прийшло повідомлення, воно було від Юнгі.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.