ID работы: 11836062

потойбічний & реальний світ

Гет
G
В процессе
2
автор
Размер:
планируется Миди, написано 7 страниц, 4 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Разрешено с указанием автора и ссылки на оригинал
Поделиться:
Награды от читателей:
2 Нравится 0 Отзывы 2 В сборник Скачать

Часть 4

Настройки текста
— Ну нетяни кота за яйця, бігом кажи, бо в мене часу мало. — Ех. Стирайте пам’ять. — Ого, так сразу? — Просто я боюся, що незможу без неї поки буду помнити все. — Ну от добре. На випий це і забудь все, що повязано з Мі Йонг. — він потягнув йому маленький пузирь з якоюсь рідиною. — А я не откінуся від цього? — Ні. Вип'єш і на ранок нічого не будеш помнить. — Добре. — Юнгі відкрив пузирь і без роздумів випив рідину, яка бола в ньому. Трохи про батьків Мі Йонг. Тато: Кім Сим, демон, состоїть в верховному суді потойбічного світу. Притиндент на пристол в підземном царстві. Мама: Кім Го Ин, ангел, також є членом верховного суду попойбічного світу. Являється головним ангелом в небесному світі. По при свою високу посаду вони нарушили одне з основних правил " Демон і Ангел неможуть любити один одного і народжувати дітей, бо в такому випадку зігнані на землю, як прості смертні люди, а їхню дитину вб’ють відразу як вона нородиться». Та для них зробили виключення і просто відправили дитину на землю, а їх закрили у в’язницю на пару років. Це зробили не просто так, а для того, щоб доказати що ця любов не буде вічною. Та вони помилилися адже вони ще досі люблять одине одного і доказали всім, що цей закон лиш знищує справжнє коханя адже для коханя немає значення яка це людина. Після цього цей закон був відмінений, а їх випустили з тюрми і повернули на посади на яких вони були до арешту. Наступного ранку Мі Йонг відправилася до верховного суду де їй мали винести наказаня за нарушеня основних правил людей і божеств. Так як Юнгі дізнався не багато, то її лише позбавили сил на місяць. Пройшов місяць. Ніби всі вже зобули про все, але ж є ще одна людина яка знайома з Мі Йонг. І це Чімін він з групи найбільше дружить з Юнгі і знає всі його секрети про які навіть менеджер незає. Чімін приходить до Юнгі після репетиції з пивом, щоб рослабитися і поговорити по душам. — Привіт, вип'єм? -Привіт, заходь. — він пройшо до кімнати і поставив пиво на стіл, а Юн приніс закуску і вони сіли за стіл пити. І тут Чім питає. — Хьон, як там твоя дівчина? — Юнгі в нерозуміні здивовано спитав. — Яка дівачина? В мене не має ніякої дівчини. — Що, ви ше не зустрічаєтеся? — вже здивовано спитав Чімін. — Так все з тебе хватить пить, а то я бачу в тебе вже геть аш кукуха поїхала. — Ей, хьон це в тебе кукуха мабуть поїхала, я кажу тобі про ту дівчину, що виключила світло в твоїй студії два місяця назад, вона ще приходила до нас на фан зустріч по твоєму запрошеню. Ти що не пам’ятаєш? Її ніби Мі Йонг звати. Ви посварилися, чи росталися? — Я не розумію про кого ти. — сказав Юнгі і випив повний бакал пива. — Понятно. — сказав Чім з думками " значеть розталися, але навіщо робити вигляд ніби не знає про кого я говорю. Якщо не хочеш говорити про неї то міг так і сказати, а не притворятися, що нічого не розуміє». — Кстаті, тобі не багато пива, в тебе ж завтра зйомки кліпу. — Я тіки одну пляшку випив. Вони так проседіли ще годину. Юнгі був уже встілку, він подивився на Чіміна і усміхнено сказав. — Йонг, я люблю тебе, — Чімін здивовано застиг адже поки Юнгі був тверезий він робив вигляд що не знає її, а зараз говорить що любить її. — Хьон, що з тобою? — Йонг, ти де, я скучаю, я не забув тебе. Вернися прошу. — Юнгі лиш притворився що випив сивородку, але коли Кім Сим пішов він виплюнув її. Адже він справді дуже сильно полюбив Мі Йонг, і він не захотів забувати її. Але розумів якщо він так не зробить то Йонг можуть дуже сильно наказати.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.