ID работы: 4041309

Перевоспитать бунтарку ?

Гет
PG-13
Завершён
84
Размер:
125 страниц, 57 частей
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
84 Нравится 132 Отзывы 25 В сборник Скачать

Часть 47

Настройки текста
Pow Эльза. Туоф скрылась на танцполе. -Мне кажется или мы так и не договорили.Я подошла к нему. -Тебе кажется-выдохнула ему в губы я.И пошла на танцпол. -Тогда предпочитаю спор.-подбежал ко мне Фрост. -Какой?-мне стало интересно. -А такой,мы будем петь и люди решат кто выиграет.Если я то я еще не знаю ну может по желанию. -А давай. Мы пошли на сцену.Фрост выключил музыку. -Ребята можете помочь?Мы вам споем ,а вы скажите кто лучше. -Хорошо. -Орел,решка. -Орел. Он подкинул монетку и выпала решка.Он пошел к микрофону. -Ребят вы где?Мне нужна моя группа. Ребята поднялись на сцену.Фрост им что-то сказал и они разошлись по своим инструментам. I was so high I did not recognize The fire burning in her eyes The chaos that controlled my mind Whispered goodbye and she got on a plane Never to return again But always in my heart This love has taken it's toll on me She said goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I tried my best to feed her appetite Keep her coming every night So hard to keep her satisfied Kept playing love like it was just a game Pretending to feel the same Then turn around and leave again This love has taken it's toll on me She said goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I'll fix these broken things Repair your broken wings And make sure everything's alright My pressure on her hips Sinking my fingertips Into every inch of you Cause I know that's what you want me to do А песня классная.Надо их уделать. -Ну как? -Не очень, не дотянул. -Посмотрим как ты дотянешь. -Спасибо. Я подошла к микрофону. -Прошу мне помочь:Мер,Астрид,Рапи.Прошу на сцену. Они поднялись на сцену. -и что ты хочешь делать?-сказала Мер. -Петь. -Ну ладно,что для тебя не сделаешь.-сказала Астрид. Они пошли к инструментам.Я взяла гитару и заиграла. I ain’t serving up dinner I’m serving up skillz I was always a winner I’m serving up skillz You’re just a beginner Cause I’m serving up skillz I’m serving up skillz I’m serving up la la la la la Where ya at tell me Where ya at Holla Back baby Holla Back Let me show you what I’m workin with When I take a shot of infamous Where ya at tell me Where ya at Holla Back baby Holla Back Let me show you what I’m workin with With with with Skillz Look at what I’m working with Skillz This is what I’m working with With with with with You say that I’m cray cray They so love to hate me And so do their mothers I’m friends with their brothers I’m callin’ you all out Prepare for the fallout All of you follow La La La La La Where ya at tell me Where ya at Bring it Back baby Bring it Back Let me show you what I’m workin with When I take a shot of infamous Where ya at tell me Where ya at Bring it Back baby Bring it Back Let me show you what I’m workin with With with with Skillz Look at what I’m working with Skillz This is what I’m working with Skillz Look at what I’m working with Skillz Where ya at tell me Where ya at Holla Back baby Holla Back Let me show you what I’m workin with When I take a shot of infamous Where ya at tell me Where ya at Holla Back baby Holla Back Let me show you what I’m workin with With with with Skillz Look at what I’m working with Skillz This is what I’m working with Skillz Look at what I’m working with Skillz This is what I’m working with Skillz Все аплодировали. -Вам понравилось?-в ответ гул и ор типо это было круто. -Надо решить кто выиграл?-сказал Фрост только ,что поднявшийся на сцену. -Ну и за кого вы?-мы попросили их проголосовать.Ну как бы там было типо корольи кололева .но мы половину бумажек использовали для голосования.ребята проголосовали и мы отправили считать Туоф и Рапи.И вот спустя двадцать минут на сцену поднялась Туоф.И подошла к микрофону. -И победил или победила......Эльза.-Что?Ура.....
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.