ID работы: 5136336

Другая История

Гет
G
Завершён
55
автор
Юлиана Пет соавтор
Размер:
48 страниц, 24 части
Описание:
Посвящение:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
55 Нравится 29 Отзывы 14 В сборник Скачать

Глава 9

Настройки текста
POV Аму       Вот прошёл год , брат приехал, без него было тихо и спокойно. Теперь он будет баб приводить к себе в комнату. Меня не тревожили, ни кто не кричит, брат в школе, так спокойно,но моему спокойствию продлиться не суждено. Песня 1 Хибару: I was thinkin about you, Thinkin about me, Thinkin about us, What we gonna be? Open my eyes, It was only just a dream. Аму: So I travel back, down that road. Will you come back, No one knows. I realize, it was only just a dream. When I'm ridin I swear I see your face at every turn. I'm tryin to get my usher over, but I can let it burn. And I just hope you notice your the only one I yearn for. No wonder I'll be missing when I learn? Didn't give you all my love, I guess now I got my payback. Now I'm in the club thinkin all about you baby. Hey, you was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough. I'm goin through it every time that I'm alone. And now I'm wishin that you'd pick up the phone. But you made a decision that you wanted to move on. Cuz I was wrong. Вместе: I was thinkin about you, Thinkin about me, Thinkin about us, What we gonna be? Open my eyes, It was only just a dream. So I travel back, down that road. Will you come back, No one knows. I realize, it was only just a dream. If you ever loved somebody put your hands up. If you ever loved somebody put your hands up. And now they're gone and you wish you could give them everything. Oooohhhhhh. If you ever loved somebody put your hands up. (If you ever loved somebody put your hands up.) If you ever loved somebody put your hands up. (If you ever loved somebody put your hands up.) And they're gone and you wish you could give them everything. I was thinkin about you, Thinkin about me, Thinkin about us, What we gonna be? Open my eyes, (Open my eyes) It was only just a dream. (Its just a dream) So I travel back (Travel back, I travel back), down that road.(down that road) Will you come back, No one knows. (no one knows) I realize, it was only just a dream. (no no nooo) Ooooohhh I was thinkin about you, Thinkin about me, Thinkin about us, What we gonna be? Open my eyes, (Open my eyes x2) It was only just a dream. Travel back, down that road. Will you come back, No one knows. I realize (I realize), it was only just a dream. Oh hay. It was only just a dream. It was only just a dream~.       Вот мы начали петь вторую песню,все просто зачарованны,однако,кто-же из всех зрителей знал,что их ждет. Ох,как же мне не хочется этого делать,но нужно... Песня 2 Хибару: Puttin’ my defences up ‘Cause I don’t wanna fall in love If I ever did that I think I’d have a heart attack Never put my love out on the line Never said yes to the right guy Never had trouble getting what I want But when it comes to you, I’m never good enough Аму: When I don’t care I can play ‘em like a Ken doll Won’t wash my hair Then make 'em bounce like a basketball Вместе: But you make me wanna act like a girl Paint my nails and wear high heels Yeah, it’s you, make me so nervous Then I just can’t hold your hand You make me glow, but I cover up won’t let it show So I’m puttin’ my defences up, cause I don’t wanna fall in love If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack Аму: Never break a sweat for the other guys When you come around, I get paralyzed And everytime I try to be myself It comes out wrong like a cry for help Хибару: It’s just not fair Pain’s more trouble than it all is worth I gasp for air It feels so good, but you know it hurts Вместе: But you make me wanna act like a girl Paint my nails and wear perfume For you, make me so nervous Then I just can’t hold your hand You make me glow, but I cover up won’t let it show So I’m puttin’ my defences up, cause I don’t wanna fall in love If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack The feelings I lost in my love They’re burning, I’m not giving up And there’s no one else to blame So instead I’ll take off in a run I’m playing too close to the sun And I’m burst into glow You make me glow, but I cover up won’t let it show So I’m puttin’ my defences up, cause I don’t wanna fall in love If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack       Вдруг из детей стали появляться Х яйца,ох,как-же мне не хочется их видеть!!Как же я не хочу этого делать,но надо продолжать. Но вдруг я почувствовала что меня будто цепями сковало...Такая боль в сердце... If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack If I ever did that I think I’d have a heart attack       И мы закончили песню и вроде все шло по плану,но вдруг... END Pov Аму -Кошка,не смей их трогать! - крикнул Король. -А то что,маленький ПРИНЦ,ой,как я могла забыть хи-хи-хи... -Ооо нет...- заныли защитники в унисон.       Тем временем Хибару собрал все Х яйца и свалил куда по-дальше,оставив всё на свою любимую сестричку. -Ахахахаха!Какой я вам принц?!Я КОРОЛЬ!СКЛОНИТЕСЬ ПРЕДО МНОЙ! - заорал Тадасе, ржав как конь,и стал крушить вокруг всё и вся. -А вот ты и попалась,кисонька!(Соавтор:XD) - промурчал Икуто и...схватил ее за талию...       У Аму от этих слов аж появившийся хвост встал дыбом.После 5-ти минутного шока она все-таки пришла в себя и заметила,что этот обозревший кошак у нее на плече лежит,да еще и мурлыкает!Иш какой нахал! -А ну изыди, жертва пьяной акушерки! -Заорала Аму и как долбанет Икуто по голове битой(Соавтор:От куда у нее бита?О.о Бета: У меня такой же вопрос. Хотя, у девушек всё всегда с собой :D),что тот аж со сцены упал. -Ну все!Чао, шайка малолеток! - сказала Кошка и растворилась во тьме.
Примечания:
Отношение автора к критике
Приветствую критику только в мягкой форме, вы можете указывать на недостатки, но повежливее.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.