ID работы: 9973896

Наруто божественоє перерожденіє

Джен
G
В процессе
0
автор
Размер:
планируется Миди, написано 4 страницы, 2 части
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 2 Отзывы 0 В сборник Скачать

Пролог

Настройки текста
Послє таво как первоє существт умерло усе пішло по канону до запечативанія. На полє боя пришол хікузен і данзо (тут данзо добрий старік как і хірузен) Ат трєтіва ліца: Хірузен -мінато стой я знаю запечативающею техніку какая не требуєт жертви дай я зппечатую лиса. Мінато -харашо хірузен сама. Хірузен запечативаєт всево лиса в наруто. Но вот у мальчика инняєтса цвет кожи на болеє светлую, рожкі, міняєтса воласи на чорниє, глаза сталі как бута начноє звознає неба (майо лічнає даудзуцу 《глаза космаса》), не челавеческоє давленіє і чакра стала плотнай на столька плотнай що даже всє джубі в вселенной в местє взяті тіха і нервна «що даже планета начала тресдісь» курят уже втарує пачку в старонке гдето і галактеках за трі атсуда. Мінато іспугался, но через секунду давлєніє прапало і мінато з данзо взялі хірузена і кушині і паплєлімь в бальніцу. Через? Років: Нпруто, а саме так звали цього мальчека рос настоящім генієм. В трі месяца он уже умел гаваріть внятна, хадіть, бегрть, читать і пісать. В свой год наруто уже прачитал полную бібліотєку єао рпдітелєїй, ніво в год билі знанія какіє бтлі у єво радітєлєй за вмю сваю жизнь. І да єво радітєлі начелі ігноріть нашава главнава героя рослє таво как у невораделімь млатший брат і сестра. Ані раділісь дєсатава актєбря через рік после нашава брюнета (А ніх папоже). Іза етава наруто рос с адной целью збежать із канохі. Шлі месеца годи нашаму главнаму герою уже п`ять лет: За ета врємя он іщо больше аддалілся ат сєм`ї. Он послє таво как прачитал всю бібліотєку начал трєнєраватса. Первий рік он занімался фіз падгптовкай з лісом і самоє мальчика чакра залєчивала всє разорваниє мижци іза єтава у нєво била деманіческая пбучаємасть і вместє з фіз падгатовкай он занімался іщо фуінам. Послє первава дня такой трєгєровкі наруто отрубілся і пппал в пад сасзнаніє. Там єво уде ждалі: Незнакомец: -здрпстауй наруто кун. -ви кто?!. І где я нахажусь?! -не кричі наруто кун ти мая руйнкпрнация я пришол аддать сваю силу тєбє. -мнє? Ну ладна. Тут незнакомец падашол і прікаснулся нактямі і тут наруто абвалакло светам міг і нпруто віднт етава незнакомца. ЕТА БИЛ МАТЬ ЄВО АГРАМЕЗНАЄ ЧУДОВИЩЕ! Местє з сілай он мнє дал іщо васпамінаніє. Вдруг нпруто попадаєт в канплізацию вдруг он разварачиваєтсаі відет елетку в нуткі в кутка сідіт і трясьотса девітіхвостий ліс вдрух у нєво паявляєтса ідея і вот в елетке сидят всє дев`ять біджу, все джубі, все оцуцукі які уже вмерли чи були запечатані або живі, всі боги і все расси і це всьо з всіх часів. Секунда і всі вони були поглащени кроме расси яка живе на цій зеимлі цю рассу він не пртзивав окрім акацукі і всіх зецу і їх малекули і саму Кагую з її синов`ями, і її внуками, і їхніми духами і волями. Прошла секкнда і він просипається всі на землі чуствують цю ауру але нвчого не можуть робити. Бац і всі вони помирають і всі существа тоже во всій вселенній ще сєкунда і вселенную поглащаєт наруто. Він заходить в меж пространствіє і з вітти создає міри і погружається в сон. Когда он прасньотса он пайдьот в путішествіє і да. В всіх мірах є лєгенда 《О богі який спуститься на землю і він уже рішить жити нашому міру ілі нет》.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.