ID работы: 12283750

Однажды навсегда

Слэш
NC-17
В процессе
74
автор
Размер:
планируется Макси, написана 431 страница, 51 часть
Описание:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора/переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
74 Нравится 522 Отзывы 17 В сборник Скачать

Для особливо обдарованих

Настройки текста
Усім доброго вечора! Значить, сьогодні вночі я про себе дізналась дуже багато цікавого. Я - Соломійка клоунеса, "мікровкраїнчик" (я так і не зрозуміла, що це означає, хто знає, розшифруйте в коментарях, буду вдячна), "королева пиздаболов", в фотки якої летять ножі. Ця пані, вибачте, не знаю, як до вас звертатись, що мені написала цілий збірник відгуків, ви зараз серйозно, да? Мала мразота? Бездарна писака? Гівноавторка? Писака плагіатор? Що я можу на це відповісти? Кожен судить по собі. Ви так "гарно" вночі мені підняли настрій і познайомили мене з платформою АО3, що всі ці назви я тепер асоціюю саме з нею і саме з тою самою Калинкою (хоч і не знаю, хто ця пані/пан взагалі) й іншими авторами звідти. Я не сперечаюсь, можливо, там і є талановиті, ввічливі, культурні люди, які б не посміли собі таких висказувань в бік іншої людини. Але тепер, після збірки "чудо відгуків", для мене назавжди платформа АО3 з переважною більшістю її авторів залишаться нелюдами. "УкрПОЛІТфандом" - а це мені скажіть, що таке? Це організація безхребетного бидла, яке, як орда, налітає на автора, який сам продумав сюжет своєї роботи? "Укр", так? Та от щось я не вірю, що справжні українці могли б мені таке писати. Такий жах, такі відверті дурості і погрози. За що? Давайте розбирати детально, кожну пред'яву. *Стосовно Олексія Арестовича і його заяви, яку не хотів підписувать Єрмак, і того, коли його викликав Резніков назад, і того, як він збирався йти воювать на південь. Шановна, а тепер скажіть мені, будь ласка, ваша робота (чи та, на яку ви кидали посилання) є першоначальним джерелом цієї інформації? Тільки вже давайте чесно. Ця інформація неоднократно звучала з вуст самого пана Арестовича, в багатьох стрімах і інтерв'ю, здається, навіть була у коментарях каналу його помічниці - пані Дарини. *Стосовно "Вечір в хату, так би мовити" - з роботи, якогось автора на платформі АО3... І це зрівнюють з моїм: "Михайло Михайлович, приймаєш сусіда?" - так, тут ж стільки подібного!!! Просто слово в слово!!! Тюремний, якийсь зеківський, жаргон і просте речення. Просте! Що треба нюхать і вживать, щоб за оце вчепиться до невинної людини? *Стосовно пані Марії, дружини пана Михайла. Там пише: "Підвів її", "Застукав" і "Сама розповіла" - в мене в роботі ніхто нікого не підводив, сюжет ви самі бачите, і отак от нагло брехати не потрібно. Я все-таки перепитаю: про зізнавання в тому, що ти покохала іншу людину, ваша робота теж є першоначальним джерелом? *Стосовно сцени, де пан Олексій повернувся і прийшов до Михайла, а той обняв його - виявляється тепер у нас теж плагіат! Слова "підійшов і обійняв" і "тахікардія" - це суто ваші слова, суто ви їх придумали, ви їх створили, да? Ну якщо так, перепрошую, я не знала. Думаю, багато хто не знав. Не має значення, яка моя робота, скільки в ній скла, скільки в ній подібностей до інших (а я особисто так цієї подібності і не знайшла), який тут сюжет. Чи ванільний він чи, може, навіть і безглуздий для когось. Я так бачу, розумієте? Не пижджу, не перекручую, не краду! Це моє бачення і ви повинні його поважати, я ж ваше "бачення" у вигляді "збірки відгуків" поважаю, правда? Почитаєте собі про таке поняття: Т О Л Е Р А Н Т Н І С Т Ь Ця робота є - М О Я! І я її захищатиму до останнього. Я б ніколи не посміла плагіатити чужу роботу. Тому що я поважаю людей, які вміють писати, вкладати свою душу, свої емоції, свої відчуття. Не тих, хто налітає і плете всякі безглузді речі, ні. Це не автори - це бездарності. Стосовно онлайн-курсу по "пиздженню" чужих ідей... Цікаво, звичайно. Що можу на це відповісти? А ви, пані/пане, напевно, відкриєте власний онлайн-курс: "Як пропіарити свою роботу за рахунок хейту до іншого автора?" Замахнулись ви трішки не на ту людину. Я таке проковтувати не буду! "Хрест на невдавшійся кар'єрі..." і "Запльована репутація" яка репутація? Кого? Я що, якийсь широкомасштабно відомий автор, який заробляє собі цим на життя? Не знаючи мене в обличчя та й взагалі не знаючи нічого про мене, ви пишите мені про те, що кидаєте ножі в мої фото і прогрожуєте, що знайдете мене в моєму місті. А після цього ви мене питаєте, як мені спиться і чи патріотично... А вам? Як спиться? Солодко? Пальці, від такої кількості набранної ними брехні, не печуть? Звідки у вас стільки ненависті до людини, з якою ви навіть не знайомі? Ви казали, що я нічим не відрізняюсь від орків, навіть ще гірша! Через те, що я пишу на рос платформі і мої роботи переважно російською. Саме тому я гірша від орків, да? А оце, що таке? "Хто пише, як Соломійка, того їбуть москалів двійко" - це, значиться, щира українська душа мені написала? Шановні, ви коли щось подібне "исполняете" трошки тою своєю голівонькою подумайте: кому таке пишите і в якому світлі себе показуєте. Ви так всі тикаєте мене лицем в те, що я пишу російською, що це зрада, це жах, це глобальний кошмар! А ви всі сильно святі? Всі з малечку ні разу слова російською не сказали? Не слухали пісень російських виконавців, да? Ви у нас всі великі патріоти своєї землі - бо пишите фанфіки українською мовою на не російській плаформі? Хочу розчарувати вас, панове, патріотизм на цьому не базується! Тепер про питання: "Чому так часто виходять нові частини до цієї роботи?" Тому що вона майже написана до кінця - начерки до ще 15-ти частин прямо зараз висять у чорновиках. Перші частини цієї роботи писались ще на кінці травня, я до останнього вагалась чи викладати її, але все ж таки виклала. Ніякого "підвалу літературних рабів" я не маю, і не сиджу, як божевільна, цілий день на платформі, щоби викласти нову частину. Мій максимум - це одна-півтори години, щоби до тих начерків щось додати і виправити більш-менш помилки. Якби там не було. Я ні на кого не тримаю зла. Зараз війна, у кожного дах летить по-різному. Але я би просила: більше таких бридких, заснованих на тотальний брехні, збірок відгуків під моєю роботою не залишати. Не позорте себе, не виставляйте себе в дурному світлі, не брешіть врешті-решт...
Примечания:
По желанию автора, комментировать могут только зарегистрированные пользователи.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.